Grand Ages: Medieval Limited Special Edition product
НазадGCONGGRANDAGESMEDIVALLIMITEDSEGCONGGRANDAGESMEDIVALLIMITEDSEGCONGGRANDAGESMEDIVALLIMITEDSEGCONGGRANDAGESMEDIVALLIMITEDSEGCONGGRANDAGESMEDIVALLIMITEDSEGCONGGRANDAGESMEDIVALLIMITEDSEНапред

Grand Ages: Medieval Limited Special Edition, за PS4

  39.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Специалното издание на Grand Ages: Medieval предлага следното дигитално допълнително съдържание:

  "Camelot" и "Ancient Wonders"
  Саундтрак с музика от играта
  Tech-Tree постер 

  Годината е 1050. В началото на развитието на средновековието в Европа се наблюдава безпрецедентно ниво на напредък и бързо нарастващо население, което значително разширява обема на жителите на континента. Основани са нови граници, селища, и са установени огромни търговски пътища. Като ръководител на едно от тези малки населени места се пада ролята на теб да бъдеш този, който ще изведе хората към своето величие. Изследвай огромния свят на играта, събирай средства и ресурси, които да помогнат за твоя просперитет, сблъсквай се с други общества и използвай своя търговски опит, за да натрупаш състояние. Откривай нови градове и води своята нация посредством находчиви технологии, защитавай своите търговски пътища и канали от варварски нападения, докато не станеш достатъчно силен, че да завладееш цяла Европа и да оформиш нова и силна империя.
  Grand Ages: Medieval е стратегия в реално време, разработвана от Gaming Minds, която ще ти предостави множество и разнообразни опции. Приготви се за научни изследвания, строителство и разширяване на своите граници простиращи се от Скандинавия, Северна Африка, Португалия, Кавказ и Близкия Изток. Владей и се развивай започвайки от ролята на скромен кмет с контрол на малко селище до лидер, който да владее цяла Европа. Изживей една вълнуваща кампания с богато проектирани сюжети, играй своята игра самостоятелно или в мултиплейър режима срещу до 8 играча.

  Изследвай огромния свят на играта, разполагащ се на над 30 милиона квадратни километра, стратегически откривай важни градове и защити своето кралство от чуждестранни противници.
  Създай армия и се изправи срещу враговете си, използвайки рицари, стрелци и конници.
  Произвеждай и търгувай със стоки и задоволи нуждите на своите граждани и войници.
  Изправи се срещу бедствия като бурии, пожари, земетресения и други.


  Виж още Игри за Конзоли Kalypso

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+