Godzilla product
НазадGCONGGODZILLAPS4GCONGGODZILLAPS4GCONGGODZILLAPS4GCONGGODZILLAPS4GCONGGODZILLAPS4GCONGGODZILLAPS4GCONGGODZILLAPS4GCONGGODZILLAPS4Напред

Godzilla, за PS4

 • Марка: Bandai Namco
 • Код: GCONGGODZILLAPS4
 • Модел: Godzilla
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Годзила, кралят на чудовищата се появява за пръв път през 1954 г. Учените, изследвали Годзила (още позната като ГОДЖИРА в Япония) откриват, че може да извлекат енергия от чудовището. Наречен "G-Energy", този безкраен източник на сила е използван, за да подобри живота на човечеството. И така, 60 години по-късно, точно когато спомените на хората за чудовището са отшумели, Годзила се завръща! Чудовището разрушава всичко по пътя си, в търсене на G-Energy – наистина една ирония, същата енергия, която е служила да улесни живота на хората, сега е на път да ги погуби. Може ли G-Energy да се окаже последната надежда на човечеството да спре Годзила? Каква съдба очаква чудовището щом поеме обратно цялата енергия и достигне пълния си потенциал?

  Разрушение: Премазвай всичко по пътя си във всяко ниво, което включва по един генератор, който да ти отключи достъп до следващата зона. Бъди сигурен , че потрошаваш всяка сграда и постройка, за да увеличиш своята G-Energy, но внимавай, колкото повече рушиш, толкова повече имаш шанс да се изправиш срещу легендарни чудовища.
  Екшън в духа на филмите – приготви се за несравнима перспектива, благодарение на специалната „Movie-Style Camera Angle“ система. Избирайки тази камера, ти ще се пренесеш директно във филма, правейки изживяването в играта – напълно кинематографично!
  Множество режими, в които да се включиш:
  - Mission Mode – Преправяй си път през 25 нива на истинско разрушение!
  - Diorama Mode – Режисирай Годзила цената на мечтите си!
  - King of Monsters Mode – Време е за пълен хаос, ще успееш ли да се справиш на време.
  Сили и специални умения: Събирай G-Energy във всяко ниво, за да подсилиш своята ГОДЖИРА! Накарай Годзила да порасне от 50 метрово чудовище до един истински 100 метров звяр, които е способен да унищожава светове. Докато расте, чудовището ще развива и своите защитни и нападателни умения – развий достатъчно Годзила и тя дори ще полети!

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти