Gears of War 3: Limited Edition product
НазадGCONGGEARSOFWAR3LIMXBOX360GCONGGEARSOFWAR3LIMXBOX360GCONGGEARSOFWAR3LIMXBOX360GCONGGEARSOFWAR3LIMXBOX360GCONGGEARSOFWAR3LIMXBOX360GCONGGEARSOFWAR3LIMXBOX360GCONGGEARSOFWAR3LIMXBOX360Напред

Gears of War 3: Limited Edition, за Xbox 360

 • Марка: Microsoft
 • Код: GCONGGEARSOFWAR3LIMXBOX360
 • Модел: Gears of War 3: Limited
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Пригответе се за впечатляващия завършек на една от най-популярните поредици в историята на гейминга. В Gears of War 3 играчите отново влизат в ролята на ветерана командир на Dealta Squad - Marcus Fenix. Осемнайсет месеца след падането на последния човешки град в Gears of War 2 войната с Locust-ите продължава, но дълбоко в земните недра нопълно нова заплаха вещае края на човечеството. Времето за разпръснатите оцелели бързо изтича, а в ръцете на Marcus и неговия отряд е не само собстявения им живот.


  Ултимативен Gears геймплей - Gears of War 3 надгражда над поставилия нови стандарти в жанра динамичен екшън геймплей от трето лице и ще срещне играчите с нови играеми персонажи, както и множество нови, още по-зловещи врагове.
  Експлозивен мултиплейър екшън – едно от най-добрите мултиплейър заглавия за Xbox360 се завръща с нови карти, режими и подобрения, издигащи игратара срещу опонентите ви на ново ниво.
  Кооперативна игра в кампанията за до четирима играчи – спечелилият признание кооперативен режим на поредицата отново поставя нови стандарти, предоставяйки възможност за кооперативна игра на кампанията от общо четирима играчи. Поемете пълен контрол над Delta Squad и се изправете срещу Locust заплахата заедно със своите приятели.
  Horde режим - популярният кооперативен мултиплейър режим от предишната част също се завръща в Gears of War 3, по-богат и разнообразен. Очакват ви множество геймплейни подобрения, по-разнообразни предизвикателства и още повече вълни опоненти. Координирайте стратегията си и работете в екип, за да превъзмогнете новите изпитания.
  Beast режим – изцяло нов кооперативен мултиплейър режим с поддръжка на до петима играчи, Beast e подобен на Horde режима, но за разлика от него поставя играчите в ролята на Locust армията, а предизвилатеството пред тях е още по-голямо – заедно те трябва да се справят с решителните атаки на COG, изпраяки се лице в лице с Marcus, Dom, както и останалата част на Dealta Squad.
  Изумителна визия - Gears of War 3 обещава да изуми играчите и да промени представите им за възможното на Xbox 360 платформата, възползвайки се от последните нововъведения в Unreal Engine 3.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти