Garmin GPSMAP 7416xsv 010-01402-12 product
SCARGARMIN0100140212SCARGARMIN0100140212

Картограф/сонар Garmin GPSMAP 7416xsv, за ветроходство и състезания, 16" (40.64 cm) WXGA мултитъч дисплей, 2x SD слота, Wireless, DVI-D, Световна базова карта

 • Марка: Garmin
 • Код: SCARGARMIN0100140212
 • Модел: 010-01402-12
 • Код на производител: 010-01402-12
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Garmin GPSMAP 7416xsv
  010-01402-12

  16-инчов напълно мрежови съвместим картограф/сонар

  16-инчов мултитъч широкоекранен дисплей (1366 x 768 WXGA) със световна базова карта
  Вграден двоен CHIRP плюс CHIRP DownVu и CHIRP SideVu сканиране с най-ясните изображения. (сондите се продават отделно)
  Високочувствителен вътрешен 10 Hz GPS / GLONASS
  Напълно мрежово съвместим за Garmin Marine Network и NMEA 2000®, плюс NMEA 0183 подръжка
  Поддържа GSD ™ професионални сонарни модули

  Проектиран за състезаване с моторни лодки, ветроходство и състезателно ветроходство, които изискват висока производителност, лекота на работа и функционална интеграция. GPSMAP 7416xsv картографът с 16-инчов мулти-тъч дисплей има 10 Hz вграден GPS, който актуализира позицията и курса 10 пъти в секунда. Той е напълно съвместим мрежово, включително към Garmin и NMEA 2000 мрежа и предлага удобствата на вградената Wi-Fi® свързаност.Също така поддържа 50 kHz/200 kHz, 77 kHz/200 kHz плюс Minn Kota® и MotorGuide® сонди за монтаж на транеца. Вграден 10 Hz GPS актуализира вашата позиция и посока 10 пъти в секунда.

  Напълно мрежово съвместим включително Garmin Network и NMEA 2000 (радар, автопилот, инструменти, множество екрани, FUSION-Link, датчици, черна кутия сонар, цифрова комутация, термални камери, GRID и още), GPSMAP 7416xsv също предлага удобствата на вградената Wi-Fi® свързаност.

  Добавете допълнителни екстри с картите BlueChart g2 Vision

  С поръчваните допълнително BlueChart g2 Vision SD™ карти, Вие можете да добавите към Вашия картограф ново измерение на възможностите му.

  Переспективата на погледа MarinerEye(наблюдение с очите на мореплавателя) и FishEye(наблюдение с очите на рибите) придава 3-D изглед на изавразяваната информация над и под водната повърхност.
  Сателитните изображения с висока резолюция и въздушните фотографии Ви помагат да се ориентирате в непознати райони на плаване.
  Auto Guidance технологията претърсва измежду всички морски карти, за да избере и създаде надежден маршрут, който да следвате, като избягвате плитки води, шамандури, подводни рифове и други препятствия по пътя.

  Специални функции за ветроходство

  Поддържаните ветроходни функции включват laylines (определянето на най-ефективния път за достигане до дестинацията), усъвършенствана роза на ветровете, heading lines(линии на курса определен по посочни ъгли, азимут) и course-over-ground lines (компасни линии), полета за данните за истинския вятър и слайдер за прилив и отлив/ течение / време. Дисплеите за измервателните уреди са проектирани да Ви показват важна, необходима да се знае информация при едно поглеждане към тях, като ъгъла на искинския и видимия вятър, опънатостта на платната и дрейфа, скоростта на истинския и видимия вятър, хоризонтални или вертикални диаграми и полета с данни, които да настройвате и визуализирате по Ваше желание.
  Вградени разширени сонари възможности

  Вградените сонарни възможности на GPSMAP 7416xsv включват 1 кW двоeн CHIRP сонар най-сложни технологии достъпни за риболовната и плавателна общественост. Също така включва както CHIRP ClearVü така и CHIRP SideVü сканиране, които осигуряват почти фотографски сонарни снимки на риби и структура, която минава отдолу и отстрани на лодката. ClearVü и SideVü предоставя най-ясните сонарни изображения. Също така поддържа 50 кHz / 200 кHz 77 кHz / 200 кHz и Minn Kota и MotorGuide сонди за монтаж на транеца (сондите се продават отделно).
  Garmin морска мрежа и NMEA 2000 поддръжка

  Чрез Garmin NMEA 2000 Starter Kit, който се поръчва допълнително се осъществява NMEA 2000 мрежа за връзка на картографа с периферни устройства. Вижте видео с пример за изграждане на NMEA 2000 с Garmin NMEA 2000 Starter Kit тук!

  Пълната мрежова съвместимост, позволява да добавите повече възможности за вашата лодка. GPSMAP 7416sxv поддържа радар, автопилот, инструменти, множество екрани, FUSION-Link, сензори, модулни сонари, цифрови термални камери, GRID ротационно копче, джойстик и клавиатура за контрол и още. GPSMAP 7416xsv ви позволява да споделяте функции с други съвместими GPSMAP уреди, като например радари, GSD 24, GSD 26 сонарни модули, допълнителни карти и потребителски данни, включително точки, маршрути и следи. Потребителски данни, въведени в един картограф може автоматично да се синхронизират с други картографи свързани в мрежа.
  Добави отворен или затворен радар

  Можете да добавите по ваш избор Garmin морски радари, включително нашите мощни xHD2 отворени или XHD куполни радари, които с лекота се използват с нашите усъвършенствани функции за отворените модели радари.
  Курс и позиция обновени 10 пъти в секунда

  Бърз, отговорен 10 Hz GPS/GLONASS обновява вашата позиция и курс 10 пъти всяка секунда, за да направи движението Ви по екрана по-гладко. Това прави навигирането до 5000 точни точки - и намирането на курса обратно - бързо и лесно.
  Съвместим с gWind ™ сонди

  Garmin gWind, gWind безжични и gWind състезателни сонди разполагат с двуперкова технология с 3 лопатки на витлото. Свържете се с NMEA 2000 и съвместими Garmin картографи чрез GND ™ 10 черна кутия.
  FUSION-Link развлекателна система

  Насладете се на възможността за контрол на всички съвместими FUSION-Link-достъпни аудио системи директно от вашия съвместим картограф.
  Вграден Wi-Fi / ANT + ™

  Вграден Wi-Fi / ANT за използване с BlueChart Mobile и Garmin Helm.
  Вижте и управлявате устройство от смартфон или таблет

  Garmin Helm Ви позволява да разглеждате и управлявате вашия картограф от съвместим смартфон или таблет, като същевременно осигурява повишена осведоменост за ситуацията на моряка. Лесно може да превключвате между портретен и пейзажен режим, за да нагодите монтажните предпочитания. При използване на iPhone® или iPad®, дори можете да записвате филм на екрана на картографа, за да споделяте с приятелите и семейството си. Изтегли от App Store ™ или Google Play™.
  Вземете вашето Apple® Устройство на борда с BlueChart Mobile

  С безплатното приложение BlueChart Mobile, изтегля се от App Store, можете да планирате морските маршрути на вашия IPAD или iPhone, безжично да ги прехвърлите на съвместимата Garmin мрежа на яхтата Ви. Дори и да не разполагате с Garmin картограф, все още можете да се възползвате от огромните възможности на BlueChart на вашето Apple устройство.

  НОВО!!! За карта на вътрешните водоеми в Република България, натиснете тук.

  iPhone и IPAD са търговски марки на Apple Inc. App Store е търговска марка на Apple Inc. Android и Google Play са търговски марки на Google Inc.Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance.

  Физически данни и характеристики
  Размери (ШxВxД): 42.7 x 27.4 x 8.6 cm
  Размери на дисплея (ШxВ): 34.5 x 19.3 cm; 39.6 cm
  Резолюция на дисплея (ШxВ): 1366 x 768 пиксела
  Тип на дисплея: WXGA
  Тегло: 4300 гр.
  Батерия: не
  Живот на батерията: не
  Водоустойчивост: да
  Карти и памет
  Световна базова морска карта: да
  Вградени карти: не
  Добавяне на карти: да
  Вградена памет: не (не може да зареди карти на вътрешна памет)
  Допълнителна памет: 2 SD™ слота
  Любими дестинации: 5000
  Памет за маршрути: 1000
  Памет за следи: 50,000 точки; 50 записани следи

  Особености
  Съвместимост с радар на Garmin: да
  CANet® съвместимост: не
  Поддържане на AIS: да
  Поддържане на DSC: да
  Звукови аларми: да
  Таблици за приливите: да
  Информация за слънцето и луната: да
  3D карта: не
  Възможност за работа като двучестотен сонар: да
  Възможност за работа като двулъчев сонар: да
  Разделяне на екрана при мащабиране: да
  Разделяне на екрана при сонар/GPS: да
  Ultrascroll™ (показва наличието на риби при по-високи скорости на движение): да
  See-thru® технология (открива риби, скрити в подводната растителност): да
  Fish Symbol ID (означение за риба с картинка): да
  AutoGain технология (намалява екранните смущенията, увеличава сигнала от обектите): да
  Whiteline (индицира твърдо или меко дъно): да
  Adjustable depth line (подвижна линия за измерване дълбочина на подводните обекти): да
  A-scope (показване в реално време на риби преминаващи през ултразвуковия лъч): да
  Bottom lock (показва придънната картинка): да
  Дневник и графика за водната температура: да
  Сензор за температура на водата, включен: не
  ClearVü™ (фотографски изглед на дъното): да
  SideVü™ (странично сканиране): да

  Други
  Честота: Традиционен: 50/200 77/200 83/200 Еднoканален CHIRP: 40-250 Двуканален CHIRP: 40-250 SideVü / ClearVü : CHIRP 455/800 и CHIRP 260/455 (зависи от сондата)
  Изходна мощност: 1 kW традиционен; 1 kW CHIRP
  Обхват на напрежението(волтаж): Използване на максимална мощност 10 Vdc: 57.2 W Консумация на 12 Vdc: 1.95 A Максимална консумация на ток при 12 Vdc: 2.5 A
  Максимална дълбочина: 1524 метра 1kW (дълбочинния капацитет зависи от типа вода, както и други условия)
  Допълнителни особености: Потребителски интерфейс: Multi-touch сензорен екран

  Aвтоматично затъмняване: Да

  Допълнителен споделяне на карта: Да

  Вътрешно споделяне : Да, само получава

  Технически характеристики

  Тип:  Картограф/сонар
  Размер на екрана:  16" / 40.64 cm

  Свързани продукти