Garmin Forerunner 910XT 010-00741-20 product
SMWAGARMIN0100074120SMWAGARMIN0100074120SMWAGARMIN0100074120

Смарт часовник Garmin Forerunner 910XT, GPS, 33x20mm дисплей, до 20ч време за работа, водоустойчив, черен

 • Марка: Garmin
 • Код: SMWAGARMIN0100074120
 • Модел: Forerunner 910XT 010-00741-20
 • Код на производител: 010-00741-20
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Garmin Forerunner 910XT
  010-00741-20

  С ИНТЕГРИРАН АКСЕЛЕРОМЕТЪР!

  Вие плувате. Вие карате велосипед. Вие тичате. Вие сте обсебени от данни и детайли. Така че ние правим. И току-що завършихме вашият нов партньор за трениране. Forerunner 910XT е единственото комбинирано GPS устройство, което предоставя подробни показатели за изплувани метри и следи разстояние, темпо, надморска височина и сърдечната честота ¹ за бягане и колоездене. Този спортен елегантен профил разполага с удобна каишка и лесен за четене дисплей.

  Гмуркане в

  Проектиран за открита вода и басейн, Forerunner 910XT е водоустойчив до 50 метра (164 фута). Това е нашият първи мултиспортен часовник, който предлага обширни показатели за изплувани метри, включително разстояние, идентификация на плувен стил, брой на загребвания и дължина на басейн. Той също така изчислява swolf резултата Ви, за да помогне да се прецени ефективността на плуването. ( Swolf е комбинация от думите „плуване” и „голф” и е начин за изчисляване ефективността на плувеца. За да откриете Swolf резултата си, вашето време за обиколка е добавено към броят на загребванията, които сте направили. Например, ако Ви е отнело 20 секунди да преплувате дължина и сте направили 15 загребвания, резултата ще бъде 35.) Здравият дизайн на 910XT и лесното опериране с него, го правят подходящ за други водни спортове, включително гребни.

  Тъй като е GPS снабден, Forerunner 910XT дори улавя пътя, който сте изминали, можете да го видите по-късно на картата, в нашата безплатна онлайн общност, Garmin Connect ™. Тази функция може да ви помогне да анализирате плуването си на открито и коригирате техниката си, ако е необходимо.
  Безпроблемен преход

  Независимо дали тренирате или се състезавате, всяка секунда е от значение, така че 910XT прави лесен и безпроблемен преход между спортовете. Автоматичната мултиспорт функция ви позволява да превключвате режима на спорт само с едно натискане на бутон, така че да не губите ценни секунди в преход. Допълнителното бързо монтажно устройство позволява да преместите 910XT лесно от китката на велосипед. Конфигурируеми полета с данни ви позволяват да персонализирате няколко страници при трениране за всеки спорт.
  Опитай на сушата

  На сушата, Forerunner 910XT предлага много от характеристиките на модерните компютри Garmin за колоездене и спортни часовници точно засичащи Вашето време, разстояние, скорост или темпо и още. 910XT е първото ни мултиспорт устройство, което включва барометричен алтиметър за високо прецизни данни на надморската височина, включително изкачване, спускане и степен. Конфигурируеми полета с данни ви позволяват да персонализирате няколко страници при трениране за всеки спорт. Настройка на вибрационни предупреждения за безшумно подтикване когато достигнете цел, когато е време да се храните или ако имате нужда от малко обратна информация, за да останете в обхвата на целите си. С тези високотехнологични характеристики и до 20 часа живот на батерията, 910XT е идеален за тренирани спортисти, за бягане на свръхдълги разстояния или триатлон от типа „железен човек”.
  Отидете на следващо ниво

  За напреднали тренировки, 910XT е съвместим с ANT + ™ сензори, включително допълнителния сензор за скорост / каданс за колоездене или премиалния монитор за следене на сърдечната честота (включен при някои модели). Можете да сдвоите 910XT със съществуващ ANT + пулсомер или да го закупите като аксесоар.

  И за тези тренирани спортисти движещи се по информацията , 910XT също е съвместим с ANT + енергийна метричност, като Vector ™, базираният на метрична мощност чрез натискане на педалите Garmin .
  Планирайте, анализирайте и споделете

  Извлечете максимума от всяка тренировка, чрез прехвърляне на данните на Garmin Connect. Тук можете да видите вашата дейност на картата и да видите подробна метрика. Можете също да използвате Connect, за да планирате нови маршрути, създавате и каталогизирате потребителски тренировки и опознавате дейности от други потребители. Чрез магията на ANT + безжична технология и миниатюрния USB стик, които идва с вашия 910XT , данните за тренировките автоматично се прехвърлят на вашият компютър, когато са в обхвата. Mac ® и PC съвместим.

  Въпреки че пулсомера може да се носи във вода, той няма да предава данни за сърцето, докато е потопен.

  Технически характеристики

  Тип:  Смарт часовник
  Особеност:  Универсален - за Спорт
  Цвят:  Черен

  Свързани продукти