Garmin Fēnix 3 010-01338-01 product
SMWAGARMIN0100133801SMWAGARMIN0100133801SMWAGARMIN0100133801

Смарт часовник Garmin Fēnix 3, GPS, Bluetooth 4 LE, Wi-Fi, 1.2” (30.4 mm) дисплей, 32MB Flash памет, до 20ч работа, водоустойчив, различни цветове

 • Марка: Garmin
 • Код: SMWAGARMIN0100133801
 • Модел: Fēnix 3
 • Код на производител: 010-01338-01
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Garmin Fēnix 3
  010-01338-01


  Безкомпромисен GPS спортен часовник

  Стоманена EXO ™ антена с GPS + GLONASS поддръжка за точност и бърза корекция
  3,1 cm (1,2-инчов) Chroma ™ дисплей видим на слънчева светлина
  Алтиметър, барометър и 3-осен компас с автоматично калибриране
  Широк избор от спортове и занимания със специални профили на потребителя, като проследяване на бягане, плуване, туризъм, ски и още
  Разширени функции за фитнес тренировки включващи VO2 Max и Recovery Advisor и класически Garmin навигационни функции, като TrackBack
  Смарт функции, като смарт известия и поддръжка на Connect IQ ™ приложения за допълнителна персонализация

  Connect IQ
  fēnix 3 използва Connect IQ платформата за допълнителна персонализация, така че да можете да настроите часовника си с ConnectIQ приложения, полета за данни и уникални визуализации на часовника, които правят вашия Garmin SmartWatch уникален.

  Многофункционален
  fēnix 3 е предназначен да помага на хората по време на спортните им дейности и живот на открито. Той поддържа спортове като бягане, колоездене, плуване, тренировки на закрито, ски-бягане, както и триатлон и развлекателни дейности, като туризъм, катерене и ски спускане. Той измерва производителността в движение, следи дейността и навигира потребителя до дома в края на всяко едно приключение. И с това той не спира до тук. Новата поддръжка на ConnectIQ приложения за fēnix 3 отваря потенциал да се развият много повече функции за всички видове дейности в близко бъдеще.

  Когато бягането стане сериозно
  fēnix 3 е снабден с най-тренировъчните функции от Garmin. Когато се използва с HRM-Run пулсомер (включен в Bundle варианта) той може да Ви даде статистика за Вашата форма. VO2 Max Ви дава оценка на действителното Ви фитнес ниво въз основа на Вашите данни за ефективност и сърдечна честота. Fenix 3 е в състояние дори да Ви направи прогноза за времето на тренировката ви въз основа на вашата VO2 Max стойност. След края на тренировката съветника за възстановяване Ви казва колко време ви трябва, за да се възстановите от последната си дейност¹. Благодарение на Running Dynamics fēnix 3 Ви дава обратната връзка за Вашата форма по време на бягане, предоставяйки ви множествени усъвършенствани експлоатационни показатели. Когато се използва с HRM-Run пулсомер¹, fēnix 3 отчита каданс, вертикална вибрация и времето за контакт със земята. Тези показатели показват резултатите в бягането - нещо, което може да използвате, за да подобрите ефективността си с течение на времето.

  Бягайте вертикално
  За да отговори на специфичните нужди на бегачите по пътеки, fēnix 3 предвижда специален профил. Новите функции включват автоматичното превключване на представянето на данните по време на плоско бягане vs. катерене и повече катерачни данни. За Ultra Trail бегачи fēnix 3 осигурява допълнителен живот на батерията в режим на UltraTrac и възможността да стартирате часовника с външно захранване за голямото предизвикателство.

  Гмурнете се
  Независимо дали тренирате в басейна или в открити води, fēnix 3 улавя детайлни плувни показатели, включително разстояние, скорост, брой загребвания, темпо и SWOLF резултат. Използвайте сигналите за време, за да Ви помогнат да задържите темпото, или сигналите за разстояние, за да Ви каже, когато едина част от тренировката е приключила. Има дори и сигнали за калории и темпо на загребването.

  Качете се на колелото си
  fēnix 3 е съвместим със сензори за скорост, каданс и сърдечна честота, за да Ви осигури разширени възможности за обучение на Вашите вело тренировки. Той може също така да показва силови показатели, когато е сдвоен с ANT + измерватели, включително Vector линията. Ако тренирате с пулсомер и силови измерватели, fēnix 3 може да получи Вашата VO2 max прогноза за колоездене и да Ви помогне да промените Вашето фитнес ниво.

  Спуснете се по пистата
  Ski-board режима Ви предоставя информация за скорост, разстояние, денивелация, автоматичен брояч (с Auto Pause за лифта) и още много и всичко това е на Вашата китка . Можете дори да използвате Вашия fēnix 3, като дистанционно управление, чрез ANT + ™, за екшън камерите VIRB® и VIRB Elite.

  Винаги знаете на къде е пътя
  fēnix 3 предоставя разбираема навигация и функция за следене, за да Ви води на и извън утъпканите пътища. fēnix 3 записва GPS следа докато се движите, създавайки пътека "троха по троха". Той също така Ви позволява да маркирате места, като например старт / финалната линия, превозното Ви средство или друга точка на интерес. С fēnix 3, можете да създадете и следвате следа, или да маркирате до 1000 места и да навигирате към тях. Планирайте пътувания и споделете приключения с приятели и семейството чрез безплатното приложение за планиране на Garmin BaseCamp ™ на Вашия компютър.

  Повече от обикновенни ABC сензори
  fēnix 3 е оборудван с барометричен алтиметър и електронен 3-осен компас. Устройството автоматично калибрира тези сензори, използвайки GPS приемник, за да осигурят възможно най-точна информация. Вграденият алтиметъра предоставя данни за надморската височина, наблюдавйки точно изкачване и слизане, докато барометърът може да се използва за предвиждане на промените във времето, като показва краткосрочни тенденции в налягането на въздуха. За точна температура може да сдвоите fēnix 3 с нашия tempe™ безжичен сензор за температура.

  Чудесен стил
  fēnix 3 се предлага в два модела: сив с черна каишка и сребрист с червена каишка. Всеки часовник се отличава с изключително здрав екран и бутони от неръждаема стомана за допълнителна издръжливост. Цветният дисплй е видим на слънчева светлина с висока резолюция и светодиодна подсветка, която Ви позволява достъп до данните във всяко състояние на светлината. Fenix 3 е водоустойчив до 100 метра и е с живот на батерията до 50 часа в режим на UltraTrac, 20 часа в GPS режим и до 3 месеца в режим на часовник (в зависимост от настройките).

  Останете на линия
  Fenix 3 е наистина умен и поддържа връзка със света - било то чрез Вашия смартфон, за да получавате Смарт Известия директно на часовника², или чрез Вашия WiFi за безпроблемно автоматично качване на дейности на Garmin ConnectTM. Ако искате fēnix 3 да държи Вашето семейството и приятелите информирани за Вашите местонахождение може да използвате LiveTrack². Получете повече информация от fēnix 3 от комбинирането му с един от многото допълнителни Garmin ANT + сензори като Vector® за колоездене, tempeTM за температура, HRM-run за динамика на бягането и пулс и много други.

  Физически данни и характеристики

  Размери (ШxВxД):
  51.0 x 51.0 x 16.0 мм

  Размери на дисплея (ШxВ):
  30.4 мм

  Резолюция на дисплея (ШxВ):
  218 x 218 пиксела; трансфлективен MIP цветен

  Тегло:
  82 гр.

  Батерия:
  презареждаема 300 mAh lithium-ion

  Живот на батерията:
  До 50 часа в UltraTrac режим ; до 20 часа в GPS режим на обучение; до 6 седмици в режим на часовник

  Водоустойчивост:
  да

  Наличие на GPS:
  да

  Високо-чувствителен приемник:
  да

  RoHS версия:
  не

  Особености

  Брояч на дължини/обиколки:
  да

  Изобразяване на разстояние:
  да

  Отброяване на загребвания:
  не

  Изобразяване на темпото:
  не

  Калории:
  да

  Монитор за следене на пулс:
  не

  SWOLF резултат:
  не

  Идентификация на типа загребване:
  да

  Бърз тренировъчен таймер:
  не

  Персонализиране на тренировъчни страници:
  да

  Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):
  да

  Автоматично прехвърляне на данни към РС:
  да

  Съхранение на данни:
  да

  Спортен часовник:
  да

  Технически характеристики

  Тип:  Смарт часовник
  Особеност:  Универсален - за Спорт
  Цвят:  Различни цветове

  Свързани продукти