Garmin Edge 520 Plus 010-02083-10 product
EGPSGARMIN0100208310EGPSGARMIN0100208310EGPSGARMIN0100208310

Garmin Edge 520 Plus, навигация за велосипед, 2.3"(5.84) цветен дисплей, IPX7 водоустойчивост, до 15 часа време за работа, базова карта

 • Марка: Garmin
 • Код: EGPSGARMIN0100208310
 • Модел: Edge 520 Plus
 • Код на производител: 010-02083-10
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Garmin Edge 520 Plus
  010-02083-10

  Разновидности:

  010-02083-10 Edge 520 Plus, цена 589,00 лв.
  010-02083-10 Edge 520 Plus Sensor Bundle, цена 785,00 лв.

  Лесен за употреба GPS вело компютър

  Разполага с разширена навигация, включително нови сигнали за колоездача и предварително заредената Garmin Cycle карта с навигация завой по пътя за курсове по и извън пътя
  Предварително заредените Strava Live Segments ви позволяват да се състезавате секунда по секунда с предишните ви най-добри PR или на друг колоездач; вижте резултатите в реално време направо на екрана си
  Останете свързани1 с LiveTrack и GroupTrack2, смарт известия, rider-to-rider съобщения и вграден Incident Detection
  Мониторинг на специфичен за колоездене VO2 max и време за възстановяване, когато се използва със силови сензори и пулсомер
  Проследява Functional Threshold Power (FTP) и колоездачна динамика, когато се използва с Vector™ измервателни уреди
  Живот на батерията: до 15 часа

  Разширена навигация с Garmin Cycle карта

  Edge 520 Plus е предварително зареден с Garmin Cycle Map и включва завой по завой навигация и навигационни сигнали, които ви уведомяват за предстоящи завои. И разбира се е достатъчно умен, за да ви върне обратно на пътя - или обратно към старта - ако се отклоните от него или решите да се отправите към дома си по-рано.

  Rider to rider съобщения

  Не е нужно да се докосвате до телефона или да се безпокоите за колегите колоездачи, когато се движат напред или изостават. Rider-to-rider съобщенията ви позволяват да изпращате предварително записани бележки от вашия Edge 520 Plus велосипеден компютър до техните. Позволете на приятелите ви да знаят дали ще успеете да наваксате за няколко минути или ако трябва да продължат без вас. Ако имате мека гума или имате нужда от помощ, можете да изпратите съобщение до вашите колеги колоездачи, които са свързани с GroupTrack - за да ви намерят.

  Разширен мониторинг ефективността

  Edge 520 Plus е съвместим с ANT+ ® технологичните сензори, включително за скорост, каданс и сърдечен ритъм. За още по-добри данни, 520 Plus е съвместим и с ANT + силови измерватели, включващи Vector 3 (продава се отделно). Нашият уникален уред за измерване на мощността на педалите измерва общата мощност, баланса ляво / дясно и каданса. Можете дори да запишете колоездачна динамика, за да получите по-добър поглед върху вашата форма, включително къде се прилага мощта ви върху педала през целият ход на педала.

  С добавянето на допълнителен пулсомер (продава се отделно) получавате достъп до различни физиологични данни. Вижте колездачно специфичният VO2 max, заедно със съветник по възстановяването, който анализира данните ви и ви казва колко дълго трябва да почивате, преди да опитате друго тежко пътуване. Тази свързана система от сензори, аксесоари, компютър за колоездене и допълнителен анализ след края на активността на нашата онлайн общност Garmin Connect ™ ви позволява да следите как тялото ви се справя от каране до каране.

  Персонализирайте устройството си

  Лесно е да персонализирате вашия Edge 520 Plus велосипеден компютър с безплатни приложения, уиджети и полета с данни, които искате от нашия Connect IQ ™ магазин. Приложения като AccuWeather MinuteCast ви уведомяват, кога дъждът ще спре, за да можете да намерите време за каране. Получете незабавна обратна връзка с приложението MPA and Power от Xert, за да видите дали сте надвишили максималната си мощност. Разнообразие от конфигурируеми полета с данни показват любимите ви статистически данни на един и същ, лесен за четене екран.

  Карайте с увереност и лекота

  Edge 520 Plus е съвместим с нашата Varia ™ линия от колоездачни устройства, включително радари и смарт светлини за велосипеди. Чрез сдвояване на тези устройства с Edge можете да получите сигнали - директно на дисплея на Edge - за приближаващи автомобили и да помогнете на шофьорите да ви видят. Използвайте LiveTrack, за да позволите на вашите приятели и семейство да следват местоположението ви в реално време или използвайте GroupTrack2, за да държите под око вашите приятели по време на каране - и те да следят вас - ако се разделите. Edge 520 Plus дори има вградена Incident Detection функция, която автоматично изпраща вашето местоположение на контакт за спешни случаи, ако срещнете затруднения.

  Strava Live Segments ви подтикват да дадете най-доброто от себе си

  Garmin и Strava ви носят още повече начини да тествате ограниченията си. Вие ще продължавате да получавате сигнали за начало и край на сегменти и ще можете да се конкурирате с вашите собствени PR и Strava приятели с преработено секунда по секунда сравнение. Но сега ще можете да видите и как текущите ви усилия се сравняват с вашия PR, най-новите ви усилия или най-добрите на вашите приятели. И накрая, с предварително инсталираната Strava Routes Connect IQ програма, маршрутите със звездички вече могат да бъдат изпратени безжично на Edge вело компютъра ви, за да можете да навигирате и да се състезавате на любимите си Strava сегменти по едно и също време.

  С покупката на Edge 520 Plus получавате безплатна 60-дневна пробна версия на Strava Premium, за да можете да опитате най-добрите инструменти и да предизвикате себе си.

  Персонализиран план за състезание от Best Bike Split

  Предварително зареденото Best Bike Split приложение ви позволява да видите как промените в теглото и мощта могат да повлияят на времето на състезанието за цел и създава перфектен силов план за деня на състезанието. С Best Bike Split Race Sync приложение, вашият силов план за състезанието ще ви насочи към най-доброто ви представяне. Просто свържете Best Bike Split акаунта си с Edge 520 Plus и всички ваши текущи планове за състезания ще бъдат достъпни на ваше разположение. Създайте си Best Bike Split акаунт още днес.

  От план до изпълнение с TrainingPeaks

  С TrainingPeaks Connect IQ приложението, привеждането на планираната тренировка с вас за всяко пътуване е толкова лесно, колкото и включването на Edge 520 Plus вело компютъра. Предварително зареденото приложение поставя ежедневната ви тренировка директно на Edge-а. То ви води през тренировката ви в реално време, пълна с цели на интензивност и интервали от време. След тренировката си синхронизирайте с TrainingPeaks за подробен анализ и за измерване на напредъка към целите си. Създайте си безплатен TrainingPeaks акаунт и стартирайте с безплатен план за обучение.

  Trailforks приложение

  С приложението Trailforks можете да изтегляте карти, които да използвате офлайн, когато отидете да карате. С трасета за повече от 80 страни, Trailforks включва топографска информация, точки на интерес, състояние на трасетата, снимки, видеоклипове и много други. Където и да карате ще имате достъп до най-добрата и най-актуална информация, за да планирате пътуването си, да откриете нови маршрути и да подобрите преживяването си. Сега с интегрирането на Garmin Edge ще имате достъп до всички най-добри Trailforks курсове на една ръка разстояние.

  Физически данни и характеристики
  Размери (ШxВxД): 49.0 x 73.0 x 21.0 см
  Размери на дисплея (ШxВ): 35.0 x 47.0 мм; 2.3" диагонал
  Резолюция на дисплея (ШxВ): 200 x 265 пиксела
  Тегло: 62,5 гр.
  Батерия: презареждаема литиево-йонна
  Живот на батерията: до 15 часа
  Водоустойчивост: да
  Наличие на GPS: да
  Високо-чувствителен приемник: да
  RoHS версия: не

  Карти и памет
  Основна карта: да
  Вградени карти: да
  Добавяне на карти: да
  История на обиколките: да
  Любими дестинации: 200
  Памет за маршрути: 100

  Особености
  Монитор за следене на пулс: да
  Сензор за скорост / каданс: да (продава се отделно)
  Крачкомер: не
  Автоматично прехвърляне на данни към РС: да
  Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи): да
  Garmin Training Center® съвместим: да
  Virtual Partner® (виртуален партньор): да
  Virtual racer™ (състезание срещу тренировки на други потребители): да
  Сравнение с предишни тренировки: да
  Auto Pause (спира и започва отчитане в зависимост от скоростта): да
  Auto Lap® (автоматично стартира нова обиколка): да
  Auto Scroll (преминава през страниците по време на тренировка): не
  Multi-sport (сменя вида на спорта с натискане на бутон): не
  Advanced workouts (създаване на целеви тренировки): да
  Simple workouts (въвеждане на време, разстояние, калории): да
  Pace alert (алармиране при преминаване на граници на предварително зададен пулс): да
  Time/distance alert (алармира при достигане на целта): да
  Vibration alert (избор между алармиране с тонове и/или вибрационни алармирания): не
  Interval training (въвеждане на интервали за тренировка и почивка): да
  Изгорените калории изчислени на базата на сърдечният ритъм: да
  Training effect (измерва въздействието от дейността по време на аеробика или фитнес): да
  Настройки на екрана според изискванията на потребителя: да
  Барометричен алтиметър: да
  Прехвърляне на данни от уред към уред: не
  Temperature (показва и записва температурата, докато сте в движение): не
  Изобразяване на данни за захранването: да
  Спортен часовник: не
  Допълнителни особености: Сигнали (при достигане на време, разстояние, пулс, калории): да
  Съвместимост с Varia ™: да
  LiveTrack: да
  Time in Zone, FTP tracking, cycling-specific VO2 и възстановяване и колоездачна динамика
  Съвместимост със сегмента на устройството
  Работна температура: -20 ° C до + 55 ° C
  Свързани функции чрез смартфон: да
  Интегриране с Shimano Di2: да
  Сигнали за времето: да

  Технически характеристики

  Тип:  За велосипед
  Екран размер:  2.29" / 5.84 cm
  Операционна система:  ОС на производителя
  Свързаност:  Друго
  Особеност:  Водоустойчивост
  Карта:  Основна карта

  Свързани продукти