Garmin Delta Smart product
НазадSMACGARMIN0100154801SMACGARMIN0100154801SMACGARMIN0100154801SMACGARMIN0100154801SMACGARMIN0100154801Напред

Описание

Garmin Delta Smart™
010-01548-01

Използвайте вашия смартфон, за да направите домашния си любимец най-добър

Устройство за обучение и активити тракер¹ за кучета
Работи с Garmin Canine ™ на вашия съвместим смартфон или друго мобилно устройство²
Адаптивни тренировъчни функции ви позволяват да изберете вида на сигнала/корекция, която искате за вашия домашен любимец
Keep Away Tags (продават се отделно или в комплект) за предпазване от достъп до нежелани зони
Bark detection с тон, вибрация или стимулация

По-доброто поведение започва тук

С мобилното приложение Garmin Canine, можете да използвате вашия смартфон като дистанционен ръчен треньор. Подобрете поведенията, които искате от кучето си - и спрете тези, които не харесвате. Просто натиснете един бутон на дисплея на вашия телефон, и кучето ви ще получи вибрация, тон или коригираща стимулация от електронната каишка. Сигналът попада на вниманието на кучето ви и ви предоставя безопасно и ефективно спиране на нежелани или досадни поведения.

Интегриран мониторинг на активността

Уверете се че вашият домашен любимец остава активен, тъй като това е важно, когато става въпрос за поддържане на цялостното здравословно състояние. Използвайки на активити тракер¹ характеристиките на приложението Garmin Canine, лесно ще проследите, когато вашият домашен любимец е активен, за колко време и на какво ниво на интензивност. Използвайте тези данни, за да получат представа за движението на вашето куче и да се уверите, че води здрав и активен начин на живот.

Определете граници с Keep Away Tags

Като допълнителен "щит на безопасността", когато не сте около кучето си, опцията Keep Away Tags (продава се отделно или в комплект) създава зони (1- до 3-метров обхват) за предупреждение, за да запазите вашият домашен любимци далеч от кофите за боклук, лехите с цветя или други нежелани области.

Вградена Bark Limiting технология

Delta Smart включва Garmin водеща функция в индустрията за откриване на лая и технология за корекция с регулируеми нива, за да запазите вашия домашен любимец (и вашия квартал) тих. Можете да изберете оптималното ниво на корекция, необходима за предотвратяване на нежелан лай. Технологията предназначена за откриване на лая, чрез вибрации от гърлото на кучето, на практика елиминира фалшивите корекции, предизвикани от други близки кучета или звукови източници.

Здрав, издръжлив, атрактивен дизайн

Компактен, лек и удобен за вашият домашен любимец докато го носи, Delta Smart устройството идва с 3 подвижни закрепващи скоби (сиво, синьо и розово), които можете да миксирате, за да създадете своя собствена формация. Delta Smart ще се прикрепи към каишка до с 1-инча ширина³, и е проектиран да издържа на всички удари, вибрации и ожулвания, който кучето ви ще му причини. Оптимизиран за работа с повечето породи кучета и размер на козината, устройството е водоустойчиво до 10 метра (1 ATM). Плюс това, то идва с дълготрайна литиево-йонна батерия, която осигурява до 3 седмици в режим на употреба между презарежданията4.


Физически данни и характеристики

Размери (ШxВxД):
2.5” x 1.4” x 1.3” (63 x 35 x 34 mm)

Тегло:
41 гр.

Батерия:
акумулаторна литиево-йонна (включена)

Живот на батерията:
до 3 седмици

Допълнителни особености:
Обхват: 30 метра (на открито), 10 метра (на закрито)
Съвместимост с няколко кучета: Да (неограничено)
BarkLimiter: Да

Автоматичен режим за корекция на лая: Да
Нива стимулация: 10


Виж още Смарт Електронни аксесоари Garmin

Технически характеристики

Тип:  Смарт тракер

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: