Garmin Dash Cam 55 010-01750-11 product
НазадFVCAMGARMIN0100175011FVCAMGARMIN0100175011FVCAMGARMIN0100175011FVCAMGARMIN0100175011FVCAMGARMIN0100175011FVCAMGARMIN0100175011FVCAMGARMIN0100175011Напред

Видеорегистратор Garmin Dash Cam 55, камера за кола, WQHD, 2.0" (5.08 cm) LCD дисплей, микрофон, акселерометър, Wi-Fi, 60FPS, microSD слот до 64GB, Voice Control, USB, черна

Описание

Garmin Dash Cam™ 55
010-01750-11

Управлявайте камерата с вашия глас
Контролирайте камера с гласа си и дръжте ръцете си на волана. Кажете "ОК, Garmin", за да запаметите видео, да направите снимка, пускате/спирате аудио записа и пускате/спирате функцията Travelapse.

Записва висококачествено 1080p HD видео
Garmin Dash Cam 55 е лесен за използване с висока разделителна способност видеорегистратор с 2.0 "LCD дисплей. С широкоъгълен обектив, той улава целия път, докато вградения GPS дава точни данни за време и място, за да оредели точно къде и кога са се случили събитията. Доверете се на вашия Garmin Dash Cam 55 да запише отлични видео детайло, както на на светло, така и в условия на слаба осветеност. Монтирайте камерата на предното стъкло и запишете вашата шофиране в 1440p. Dash Cam записва в непрекъснат цикъл, с помощта на включената сменяема microSD™ карта. За да добавите още памет, добавете по-голям microSD™ карта (приема до 64 GB, продава се отделно; пропоръчваме Class 10). Възпроизвеждайте кадри директно на дисплея или ги преглеждайте по-късно на компютъра си.

Вашият очевидец, които никога не мига
Не е необходимо да се притеснявате за пускането и спирането на видеорегистратора. Ако Garmin Dash Cam 55 е включен в източник на захранване, тя започва да записва автоматично и запаметява кадри в случай на инциденти.

Всички кадри са подпечатан с време и място, за да знаете точно кога и къде са се случили събитията. При прегледа на кадрите на компютъра си, вие ще имате запис на географска ширина и дължина, дата, час, скорост и посока на движение.

Garmin Dash Cam 55 притежава функция за автоматично откриване на инциденти (G-Sensor), така че, когато се открие инцидент, камерата да знае да запишете текущите, последните и следващите кадри, като по този начин се запази пълен запис на събитието. И всичко това се записва на включената Class 10 сменяема microSD карта памет.

За по-близък план на превозно средство или щетите, можете да премахнете Garmin Dash Cam 55 от автомобила си и да правите снимки.

Споделете пътуването си с Travelapse ™
Travelapse функцията за видео заснемане предоставя лесен и забавен начин да записвате и да споделяте приключенията си чрез кондензиране на няколко часа шофиране в няколко минути с акцентите.

Безжично Синхронизиране на клипове с вашия смартфон
Garmin Dash Cam 55 има вграден Wi-Fi®, така че да можете безжично да синхронизирате клиповете с вашия съвместим смартфон след свалянето на безплатното VIRB® приложение. Това прави изключително лесно споделянето на видеоклипове с приятели, застрахователни агенции или правни органи.

Шофирайте с повишена информираност
Garmin Dash Cam 55 притежава полезни функции за повишаване на информираността на водача, за да помогне и насърчи към по-безопасно шофиране. Forward collision warning1 ви известява ако карате прекалено близо до колата пред вас. Lane departure warnings1 ви известява ако се отклоните от вашата лента. Сигналите за светофари и камери за скорост ви предупреждават за камери за червен светофар или камери за скорост. Освен всичко това, когато автомобилът ви е спрял на кръстовище или в задръстване, "Go" сигнал ще ви уведоми, когато движението пред вашето превозно средство започне да се движи.

Наблюдавайте вашият паркиран автомобил
Режим Паркинг следи всичко около вашия автомобил, когато колата е паркирана и двигателят не работи. Камерата автоматично започва запис, ако и когато открие движение (изисква се Garmin кабел за режим за паркиране - продава се отделно; професионален монтаж се препоръчва).

1Някои състояния могат да увредят функцията за предупреждение. Посетете Garmin.com/warnings за подробности.
2Известията за светофати с камери и камери за скорост не се предлагат във всички региони.

3Гласовия контрол е на разположение на английски, френски, италиански, немски.

Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance.

Размери
Размери (ШxВxД): 5.62 cm x 4.05 cm x 3.53 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 2.0” LCD

Тегло
С батерия: 59,5

Видео
Сензор: G-Sensor
Видео резолюция: 1440p, 1080p и 720p

Аудио
Вграден микрофон: да

Свързаност
Bluetooth®: не
ANT+™ съвместимост: не
PC Интерфейс: USB

Допълнителни характеристики
GPS: да

Памет: microSD™ карта до 64 GB (не е в комплекта)
Акселерометър: да
Барометричен алтиметър: не

Стабилизация на картината: да
Корекция на дисторзията: не
Допълнителни особености: Гласов контрол: Да

Батерия

Капацитет на батерията: до 30 минути
Живот на батерията: до 30 минути


Виж още Видеокамери Garmin

Технически характеристики

Тип:  Видеорегистратори
Резолюция (видео):  2560x1440 (3.69MP)
Резолюция (снимки):  Не е указано MP
Оптично увеличение:  Не е указано
Цвят:  Черен
Екран размер:  2" (5.08)
Особеност:  За автомобил

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: