GRID Autosport product
НазадGCONGGRIDAUTOSPORTGCONGGRIDAUTOSPORTGCONGGRIDAUTOSPORTGCONGGRIDAUTOSPORTGCONGGRIDAUTOSPORTНапред

GRID Autosport, за XBOX 360

 • Марка: Codemasters
 • Код: GCONGGRIDAUTOSPORT
 • Модел: GRID Autosport
 • Код на производител: PL30266
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Влезте в новия свят на професионалните моторни спортове в GRID Autosport и изградете кариера, докато достигнете до състезанията с високи залози, в които всяка позиция има значение! С повече от 100 маршрута за състезание и 22 невероятни локации, от вас зависи да впечатлите спонсорите и феновете, докато напредвате в класациите и градите състезателен отбор. Ще можете да се състезавате с някои от най-вълнуващите състезателни автомобили, докато пътувате по света в обширния кариерен режим на GRID Autosport.

  Изградете кариера на професионален състезател - изживейте мечтата си да участвате в състезания за професионалисти! Присъединявайте се и разменяйте отбори, печелете награди от спонсорите, побеждавайте съперниците си и се състезавайте със съотборник. Изберете си любим стил състезание или покорете всичките.
  Голямо разнообразие от поредици – състезавайте се в серии, посветени на туристически автомобили, GT, масъл автомбили и много други.
  Изпробвайте различни състезателни стилове.
  Състезавайте се с най-вълнуващите автомобили - наслаждавайте се на автомобилите, с които се състезавате. Тунинговайте и подобрявайте най-добрите съвременни и класически състезателни коли в света. Демонстрирайте стила си онлайн като си създавате собствени украски и увеличавате автомобилната си колекция.
  Racenet мултиплейър интеграция – събирайте се с приятелите ви, за да формирате състезателни клубове и да се състезавате със собствени цветове на отбора си срещу други клубове от общността. Получавайте нови предизвикателства всяка седмица, проследявайте статистики и се изкачвайте всяка седмица в класациите на RaceNet.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти