GORENJE JC 4800 VWY product
JOUGORENJEJC4800VWYJOUGORENJEJC4800VWYJOUGORENJEJC4800VWY

Описание

БАВНООБОРОТНА СОКОИЗСТИСКВАЧКА С МОЩНОСТ 200W. ТЕХНОЛОГИЯ НА БАВНО ПРЕСОВАНЕ БЕЗ РЯЗАНЕ.

Пресиране на сок при 70 об/мин
Технологията на пресиране на сок се различава от конвенционалното центробежно изцеждане по отношение на скорост и метод на извличане на сок от плодовете и зеленчуците.
Технологията на пресиране на сок се различава от конвенционалното центробежно изцеждане по отношение на скорост и метод на извличане на сок от плодовете и зеленчуците.
Конвенционалните сокоизстисквачки въртят ножовете с висока скорост (1500 до 2500 оборота в минута), за да срежат обвивките и да освободят сока. Вертикалното движение на пресата (при 70 об/мин) смачква плодовете и зеленчуците и след това отделя сока от парченцата. В резултат, има по-малко балончета в сока, температурата е по-ниска, а това позволява да се задържат повече ензими.

Регулатор за пулп
Парченцата, оставащи след изцеждането на сок, се събират в отделен контейнер. Количеството пулп може да бъде настроено с натискане на регулатор в предната част на уреда. Насладете се на чаша чист сок или добавете парченца плодове и зеленчуци. Не изхвърляйте парченцата преди да сте ги опитали в други ястия, като супи, сосове, десерти.

Тиха работа
Пресирането на сок означава тиха работа без високи скорости, които да предизвикват шум. Самият дизайн на уреда с дълъг отвор също допринася за заглушаването на шума.

Мощен мотор с 200 W
Въпреки бавната ротация, моторът трябва да бъде достатъчно мощен, за да смачка твърди парчета плодове и зеленчуци. Тестван при максимално натоварване, 200-ватовият мотор е мощно сърце за сокоизстисквачката.


Технически спецификации:


Мощност на мотора (макс): 200 W
Неръждаема стомана
Ефикасен
Лесно почистване
бавно изцеждане
За плодове, зеленчуци и ядки
Обратно движение
Четка за почистване
Обем на съда за сок: 0.6 л
Обем на съда за оптадъци: 0.6 л
Корпус: Пластмаса + метал
Цвят: Инокс
Мощност на мотора (макс): 200 W
Дължина на кабела: 1 m
Размери (ШхВхД): 15 × 45.5 × 18 см
Тегло нето: 4.2 кг
Тегло бруто: 5.6 кг
Мощност при включване: 200 w3 месеца за юридически, 24 месеца за физически лица
Виж още Сокоизтисквачки Gorenje

Технически характеристики

Тип:  Сокоизстисквачка
Мощност:  200 W
Цвят:  Инокс

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: