Fire Emblem Fates: Conquest product
НазадGCONGFIREEMBLEMFATESCONQUES3DSGCONGFIREEMBLEMFATESCONQUES3DSGCONGFIREEMBLEMFATESCONQUES3DSGCONGFIREEMBLEMFATESCONQUES3DSGCONGFIREEMBLEMFATESCONQUES3DSGCONGFIREEMBLEMFATESCONQUES3DSНапред

Описание

Две враждуващи кралства и ти по средата! Миролюбивото Hoshido се е вдигнало на война срещу вечно търсещото слава владение Nohr. Твое е правото да избереш на чия страна ще застанеш. Ала помисли внимателно, защото като принц или принцеса на Hoshido си отгледан от кралското семейство в Nohr. Разкъсван от любовта си към двете фамилии, не бързай с решенията, защото ще те отведат по различни пътеки.

За първи път в поредицата игри Fire Emblem - ти си главният герой и командваш своя собствена армия. Също така, можеш да избираш от различните аватари, както в Fire Emblem Awakening.
Birthright (продава се отделно) ще те поведе по традиционния път на кралство Hoshido - заедно със съюзниците ти ще трябва доста да се потрудиш, за да защитиш владенията от нападащите нохрианци.
Conquest те поставя на страната на Nohr. Сложна и заплетена история, която ще се постарае да подрони разбирането ти за добро и зло. Можеш ли да се справиш с непокорното и бурно кралство отвътре?
Играта е съвместима с всички конзоли 3DS, 3DS XL, 2DS, New 3DS и New 3DS XL


Виж още Игри за Конзоли Nintendo

Технически характеристики

Конзола:  3DS
Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: