Final Fantasy X/X-2 HD Remaster product
GCONGFFXANDX2HDREMASTERPS3GCONGFFXANDX2HDREMASTERPS3GCONGFFXANDX2HDREMASTERPS3GCONGFFXANDX2HDREMASTERPS3

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, за PlayStation 3

 • Марка: Square Enix
 • Код: GCONGFFXANDX2HDREMASTERPS3
 • Модел: Final Fantasy X/X-2 HD Remaster
 • Код на производител: PL23661
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

  FINAL FANTASY X/X 2 HD Remaster е преработена версия на две от най-обичаните заглавия от поредицата Final Fantasy, продадена в над 100 милиона копия в последните 25 години.
  Final Fantasy XВ отминалите векове светът на Спира (Spira) е преживял златна ера на съвършенство, осъществена от напреднала цивилизация чрез удивително съоръжение, наречено макина.
  И все пак, близо хилядолетие преди настоящия ден се появява мащабно нашествие, известно само като „Син” ("Sin") и разрушило всичко пред себе си. Макар оттогава поколения призоваващи жреци да са сразявали „Син” многократно, те неизбежно се завръщат в безкраен цикъл на разрушение. Изправен пред тази непрекъсната заплаха, народът на Спира се обърнал към учението на Йевън (Yevon), според което Син е наказание за онези, които са се уповавали предимно на макина.
  Тидус (Tidus) е млада звезда по блицбол, озовал се загадъчно в Спира, след като родния му град Занърканд (Zanarkand) е унищожен от Син преди хиляда години. Тъй като вярва, че Син може да е ключа към завръщането му у дома, Тидус се присъединява към младата призоваваща жрица Юна (Yuna) в нейния поклоннически път да унищожи Син и да върне Спокойствието.
  Final Fantasy X-2Последния път тя спаси света. Сега всичко е лично!
  Изминали са две години откакто Син бил унищожен. След победата й и превръщането й във върховна жрица Юна живее в дома, където е отраснала. Един ден Рику (Rikku) идва на острова и показва на Юна сфера. Записът е за него. Или не е?
  Юна не може да каже дали е той или за някого, когото прилича на него. Ако е той, може би Юна ще може да го зърне още веднъж. Без значение каква може да е истината, отговорите, които тя намира може да променят нещата.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти