Final Fantasy Type-0 HD product
НазадGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEНапред

Final Fantasy Type-0 HD, за XBOX ONE

 • Марка: Square Enix
 • Код: GCONGSQENFFTYPE0HDONEFinal Fantasy Type-0 HD, за XBOX ONE
 • Модел: Final Fantasy Type-0 HD
 • Код на производител: PL27372
 • Налично във външен склад
  19.99 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Време е за нова Final Fantasy игра за ново поколение конзоли! Потопи се в невероятния свят на Final Fantasy Type-0 със запомнящи се персонажи, динамичен и интересен геймплей, красива графика и максимално удоволствие, каквото само тази поредица игри може да ти предостави. Този път ще се пренесеш в увлекателния свят на Orience, над който е надвиснала опасността от война между нациите. Стани част от Class Zero - група ученици от елитна военна академия, чиято страна е нападната от агерсивната Империя в съседство. Разполагаш с голямо разнообразие от бойни и магически умения, които да използваш в свирепи битки, за да защитиш страната си и да разкриеш имперските тайни, сега с помощта на подобрена бойна система и в HD вариант. *Важно: В съдържанието на Final Fantasy Type-0 HD е включен код - ексклузивен достъп до демо версията на Final Fantasy XV. За неговото сваляне са нужни високоскоростна интернет връзка и активен PSN/XBL акаунт.

  High Definition Visuals: Светът на Orience е детайлен, красив и изпълнен с живот. Това е визуално пиршество, благодарение на възможностите на next-gen конзолите.
  Customisable Parties: 14 игрови персонажа от Class Zero, всеки с уникални оръжия, умения и бойна система.
  High Stakes Battles: Кървава и динамична битка. Всяка твоя атака може да бъде смъртоносна. Това е свят, в който обикновените огнени магии наистина изпепеляват, а умения като Killsight мигновено довършват противника.
  Final Fantasy приказка разказана по нов начин – фокусът пада върху млади персонажи, на които им предстои взимането на трудни решения – за живота и смъртта, за свободата и падението на цяла нация.  Виж още Игри за Конзоли Square Enix

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти и тагове: