Final Fantasy Type-0 HD product
НазадGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEGCONGSQENFFTYPE0HDONEНапред

Описание

Време е за нова Final Fantasy игра за ново поколение конзоли! Потопи се в невероятния свят на Final Fantasy Type-0 със запомнящи се персонажи, динамичен и интересен геймплей, красива графика и максимално удоволствие, каквото само тази поредица игри може да ти предостави. Този път ще се пренесеш в увлекателния свят на Orience, над който е надвиснала опасността от война между нациите. Стани част от Class Zero - група ученици от елитна военна академия, чиято страна е нападната от агерсивната Империя в съседство. Разполагаш с голямо разнообразие от бойни и магически умения, които да използваш в свирепи битки, за да защитиш страната си и да разкриеш имперските тайни, сега с помощта на подобрена бойна система и в HD вариант. *Важно: В съдържанието на Final Fantasy Type-0 HD е включен код - ексклузивен достъп до демо версията на Final Fantasy XV. За неговото сваляне са нужни високоскоростна интернет връзка и активен PSN/XBL акаунт.

High Definition Visuals: Светът на Orience е детайлен, красив и изпълнен с живот. Това е визуално пиршество, благодарение на възможностите на next-gen конзолите.
Customisable Parties: 14 игрови персонажа от Class Zero, всеки с уникални оръжия, умения и бойна система.
High Stakes Battles: Кървава и динамична битка. Всяка твоя атака може да бъде смъртоносна. Това е свят, в който обикновените огнени магии наистина изпепеляват, а умения като Killsight мигновено довършват противника.
Final Fantasy приказка разказана по нов начин – фокусът пада върху млади персонажи, на които им предстои взимането на трудни решения – за живота и смъртта, за свободата и падението на цяла нация.Виж още Игри за Конзоли Square Enix

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: