Far Cry Primal product
НазадGMFARCRYPRIMALPCGMFARCRYPRIMALPCGMFARCRYPRIMALPCGMFARCRYPRIMALPCGMFARCRYPRIMALPCGMFARCRYPRIMALPCGMFARCRYPRIMALPCНапред

Игра Far Cry Primal, за PC

  49.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Far Cry, франчайзът спечелил многобройни награди, те отведе в тропиците и Хималаите. Сега те очаква пътуване назад във времето - обратно към първичния страх и човешката битка за оцеляване и еволюция, в иновативен отворен свят, изпълнен с опасности и дебнещи зверове, спираща дъха природа и неподправена ярост.

  Добре дошъл в каменната ера!
  Светът е подвластен на гигантските мамути и сaблезъби тигри, а хората са на дъното на хранителната верига.
  Ти си последният останал жив от ловджийска група, избран или прокълнат - ще ти се наложи да се бориш за всеки изгрев и да оцеляваш всяка нощ.

  Каменната ера вече e част от света на Far Cry - гарантирано добра история, изненадващи и кървави битки, динамика и много първичен страх.
  Бори се за оцеляване - събуди първобитното в себе си, влизайки в ролята на Takkar - превърнал се от преследвач в преследван. Ролите на ловец и жертва са разменени.
  Жестока дива природа - пулсиращ, жив свят, който все още не е подчинен на човека. Ще се научиш да изработваш смъртоносни оръжия, да преследваш озверели хищници, ще се сблъскаш с познати и непознати животни, необятни земи - от враждебната тайга до китни гори - Far Cry ти предлага едно истински диво приключение.
  И за да бъде изживяването достоверно и уникално, озвучението в играта е на примитивния прото-индоевропейски език със субтитри на английски.


  Виж още Игри за PC Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+