Far Cry Primal product
НазадGCONGFARCRYPRIMALPS4GCONGFARCRYPRIMALPS4GCONGFARCRYPRIMALPS4GCONGFARCRYPRIMALPS4GCONGFARCRYPRIMALPS4GCONGFARCRYPRIMALPS4Напред

Описание

Far Cry, франчайзът спечелил многобройни награди, те отведе в тропиците и Хималаите. Сега те очаква пътуване назад във времето - обратно към първичния страх и човешката битка за оцеляване и еволюция, в иновативен отворен свят, изпълнен с опасности и дебнещи зверове, спираща дъха природа и неподправена ярост.

Добре дошъл в каменната ера!
Светът е подвластен на гигантските мамути и сaблезъби тигри, а хората са на дъното на хранителната верига.
Ти си последният останал жив от ловджийска група, избран или прокълнат - ще ти се наложи да се бориш за всеки изгрев и да оцеляваш всяка нощ.

Каменната ера вече e част от света на Far Cry - гарантирано добра история, изненадващи и кървави битки, динамика и много първичен страх.
Бори се за оцеляване - събуди първобитното в себе си, влизайки в ролята на Takkar - превърнал се от преследвач в преследван. Ролите на ловец и жертва са разменени.
Жестока дива природа - пулсиращ, жив свят, който все още не е подчинен на човека. Ще се научиш да изработваш смъртоносни оръжия, да преследваш озверели хищници, ще се сблъскаш с познати и непознати животни, необятни земи - от враждебната тайга до китни гори - Far Cry ти предлага едно истински диво приключение.
И за да бъде изживяването достоверно и уникално, озвучението в играта е на примитивния прото-индоевропейски език със субтитри на английски.


Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Екшън
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: