Far Cry Primal Collectors Ed product
НазадGMUBISOFTFARCRYPRIMALCOLPCGMUBISOFTFARCRYPRIMALCOLPCGMUBISOFTFARCRYPRIMALCOLPCGMUBISOFTFARCRYPRIMALCOLPCGMUBISOFTFARCRYPRIMALCOLPCGMUBISOFTFARCRYPRIMALCOLPCGMUBISOFTFARCRYPRIMALCOLPCНапред

Игра Far Cry Primal Collectors Edition, за PC

  • Безплатна доставка
139.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Колекционерското издание на Far Cry Primal включва:

Ексклузивна колекционерска кутия
Играта Far Cry Primal
Метална кутия
Книга с артове и описания за Wenja
Карта на света в играта
Официален саундтрак и аудио записи
Дигитално съдържание
- Legend of Mammoth
- The Blood Shashti Club
- 4 Enhancement Packs


Всепризнатата и носителката на редица награди поредица, успяла да покори тропиците и върховете на Хималаите, пренася иновативните си механики и живописен отворен свят във време, в което човешката раса все още е далеч от върха в хранителната верига. Far Cry Primal те връща в древни времена - 10,000 година пр.н.е, когато свирепи и масивни чудовища като вълнести мамути и саблезъби тигри са владеели планетата. Ти поемаш ролята на TAKKAR, сезонен ловец и последния оцелял от неговата ловна дружина.

Още с пристигането си в омайващите земи на Oros, ще разбереш основната си цел в играта - да оцелееш в свят където ти си плячката. В свирепото си приключение ще се срещне с колоритни персонажи, които ти помогнат да отблъснеш безкрайните опасности на дивите земи, през които ще преминаваш. По пътя си ще трябва да си набавяш храна ловувайки, да се научиш да боравиш умело с оръжия и да ги усъвършенстваш, да отблъскваш кръвожадни хищници и да се противопоставяш на враждуващи племена, които искат да завладеят Oros.


Виж още Игри за PC Ubisoft

Технически характеристики

Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+