Far Cry 5 Deluxe Edition product
GMFARCRY5DELUXEEDITIONGMFARCRY5DELUXEEDITIONGMFARCRY5DELUXEEDITION

Описание

Системни изисквания:

Операционна система: 64-bit Windows 7 SP1 или по-нова
Процесор: Intel Core i5-2400, AMD FX-6300
Оперативна памет: 8 GB
Видео карта: NVIDIA GeForce GTX 670, AMD Radeon R9 270


Това издание включва следното допълнително съдържание:

Digital Deluxe Pack
Big Game Hunter Pack (яке, лък и ATV)
Ace Pilot Pack (яке, пистолет и хеликоптер)
Chaos Pack (консумативи)
Explosive Pack (консумативи)
Signature AC-R Rifle (оръжие)
Signature A4 Magnum Handgun (оръжие)Far Cry 5 пропътува света и времето, за да се установи в Америка!

Добре дошли в Hope County, Montana - прекрасно място, с прекрасни хора и култ от фанатици, ръководени от чаровния пророк Joseph Seed. И така, сякаш вратите на Рая са тук, на Земята, проявявайки се по всякакъв начин в спокойното ежедневие.
Усещаш ли на къде отиват нещата? Ще трябва някой смелчага, например - ти, да изтръгне контрола от ръцете на култа и да организира съпротива, която да освободи прекрасните хорица, живеещи в малкото градче.

Разгледай всяко едно кътче на Hope County, въоръжен с ръчно сглобено оръжие или транпорт, който съществува във всяка една Far Cry игра. Ти си главният герой в един вълнуващ свят, който ще отвръща на всеки удар, и който ще се сформира според местата, които посещаваш и приятелствата, които завързваш.
Срещни се отново с култови персонажи като Mary May, която държи местната кръчма, Nick Rye - щастливо женен, и пастор Jerome - проповедник, чието паство е потънало в заблуда.
Събирай животни, наемай хора, завързвай нови познанства, за да се изправиш срещу култа от фанатици, които не се спират пред нищо.
Co-op режим за до двама играчи, сподели изживяването с приятел по време на цялата кампания.
Свободата да избираш посоката си! От момента, в който стъпиш в Hope County, твоят път е само твой. За първи път в историята на Far Cry, ти ще избираш и костюмизираш героя си. На твое разположение е и система за редактиране на карти, чрез които ще се изправиш с или срещу приятели.
Отворен свят с персонажи, които се развиват. Фанатизираният култ, воден от Joseph Seed, ще претърпява развитие, в зависимост от твоите действия и решения.
От каруци до АТВ-та - разполагаш с уникалната възможност да сглобяваш и разглобяваш всякакви превозни средства, в зависимост от нуждите ти.
Montana е на твое разположение - отиди на лов, за риба, или просто разгледай всяко едно кътче из обширната местност.Виж още Игри за PC Ubisoft

Технически характеристики

Жанр:  Екшън
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: