Far Cry 3 Classic Edition product
GCONGFARCRY3CLASSICEDXBOX1GCONGFARCRY3CLASSICEDXBOX1GCONGFARCRY3CLASSICEDXBOX1GCONGFARCRY3CLASSICEDXBOX1

Описание

Ти си в ролята на Джейсън Броуди, който е изпаднал в безизходица след излет, развил се зле на красив остров, гъмжащ от покварени, търгуващи на черния пазар луди мъже. Един от тях – Вас Монтенегро - е отвлякъл приятелката ти, за да я използва в своя канал за трафик на хора, убил е най-добрия ти приятел и има намерение да елиминира и теб. Джейсън е принуден да се научи да се бие и как бързо да се справя с пушка, за да е сигурен, че ще оцелее на този остров. Вече си вещ в меле атаките, особено с мачете, както и в употребата на огнестрелно оръжие.Островът във Far Cry 3 ви поставя в богата и изумително добре реализирана околна среда, населена от интригуващи персонажи, интересни места и яростни битки, в които да се включиш.
Сам на тропически остров, ще ти се наложи да се сблъскаш с тъмната страна на човечеството. Като Джеймс Броуди, ти ще бъдеш принуден да действаш, докато персонажът ти научава повече за ужаса и покварата, завладели острова.
Заобикалящият те свят е инструмент, който можеш да използваш за оцеляването си, да импровизираш атака или да заблудиш врага. Начинът, по който играеш, се отразява върху възможностите и разнообразието, които само тази среда може да осигури.


Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Open World
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: