Fallout 3 product
GMFALLOUT3PCGMFALLOUT3PCGMFALLOUT3PCGMFALLOUT3PC

Игра Fallout 3, за PC

 • Модел: Fallout 3 PC
 • Марка: Bethesda|
 • Код: GMFALLOUT3PCИгра Fallout 3, за PC
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Vault 101 – Перлата на Пустошта. Цели 200 години Vault 101 вярно служи на оцелелите граждани на Вашингтон и на неговите околности, познати като Кепитъл Уейстленд. Въпреки че по време на глобалната атомна война от 2077 година Съединените щати са разрушени, жителите на Vault 101 се радват на спокоен живот, далече от постоянния стрес на външния свят. Гигантски насекоми, нападатели, търговци на роби и дори супер мутанти са безобидни за техниката Vault-Tec®. В една съдбовна утрин ти се събуждаш, за да откриеш, че баща ти е преодолял Надзирателя и е изоставил комфорта и сигурността на Vault 101 по неизвестни причини. Потегляйки от единственото място, което познаваш, ти напускаш Vault и се излагаш на жаркото пустинно слънце, за да откриеш баща си и истината.


  Безгранична свобода! – Поеми гледките и звуците на обширната Пустош! Виж величествените планини на Съединените щати, лежащи в пост апокалиптичните руини! Ти правиш избор, който определя теб и променя света. Просто дръж под око радметъра си!
  Преживей S.P.E.C.I.A.L.! – инженерите на Vault-Tec ти предоставят последните нововъведения в симулацията на човешки възможности – системата SPECIAL Character! Използвайки новостите в базираното на точки представяне на способностите, SPECIAL дава възможност за пълно персонализиране на героя. Тя включва и богат избор от уникални умения всяко, от които със зашеметяващо разнообразие от ефекти!
  Фантастични нови изгледи! – Магьосниците от Vault-Tec го направиха отново! Вече не си ограничен със само един изглед, почувствай света от първо и трето лице. Персонализирай изгледа си с едно докосване на бутона!
  Силата на избора! – Чувстваш ли се като подъл злодей, или пък като добрия самарянин? Избери на чия страна да бъдеш или прекрачи линията, всяка ситуация има по няколко изхода.
  Отнеси ги с V.A.T.S.! – Vault-Tec Assisted Targeting System ти позволява да слагаш пауза по време на битката, да се прицелваш в специфични части на тялото, да отлагаш атаки.
  Приковаваща погледа красота! – Виж суровата действителност след ядрения взрив, пресъздаде с помощта на модерните HD графики.


  Виж още Bethesda

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти