Falling Skies: The Game product
НазадGCONGFALLINGSKIESTHEGAMEBOX360GCONGFALLINGSKIESTHEGAMEBOX360GCONGFALLINGSKIESTHEGAMEBOX360GCONGFALLINGSKIESTHEGAMEBOX360GCONGFALLINGSKIESTHEGAMEBOX360Напред

Описание

Земята отново е нападната, този път извънземните са не само умни, но крият неподозирани сили и тайни. Говори се, че войните създават герои, че надеждата е присъща на човечеството и затова е оцеляло и ще оцелява. Готов ли си да застанеш на чело на Съпротивата, да взимаш важни решения, от които зависи съдбата на вида ни? Ако отговорът е "да", то тогава се въоръжи с търпение, бодра мисъл и разбира се, с нужния арсенал за унищожаване на извънземни.
Действието в играта се развива след унищожението кулата на Ешфените в сезон 3 на култовия сериал "Falling skies". Плаха надежда се зарежда, когато един от оцелялите инженери казва, че може да създаде мощно оръжие, което да наклони везните на конфликта в полза на хората. За да го завърши обаче, Втори масачузетски полк ще трябва да предприеме рискови мисии и маневри, за да се сдобие с нужните материали.

Squad Tactical Combat - историята предлага различни подходи, чрез които да изпълниш зададените мисии.
Rescue and Recruit - всеки, който спасиш, може да се присъедини към отряда и да бъде от помощ.
Level Up and Customize - с напредването в историята, ти и твоите хора ще развивате нови умения, ще намирате нови оръжия и ще подобрявате екипировката си.
Endless Gameplay - разнообразни странични мисии, които се генерират автоматично и са с различни цели и начини на изпълнение.


Виж още Игри за Конзоли Little Orbit

Технически характеристики

Конзола:  XBOX360
Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: