FIFA 14 product
НазадGCONGFIFA14WIIUGCONGFIFA14WIIUGCONGFIFA14WIIUGCONGFIFA14WIIUGCONGFIFA14WIIUНапред

FIFA 14, за Wii

 • Марка: EA Games
 • Код: GCONGFIFA14WIIU
 • Модел: FIFA 14
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Най-новата част на най-реалистичният футболен симулатор FIFA 14 идва с още по-реалистична система за стрелба и пасове, за да можеш да отбелязваш зрелищни голове. Наслади се на прецизното изпълнение на шутове, подобрената интуиция на съотборниците й противника ти и пълна актуализация на световните първенства, лиги и шампионати и участващите в тях отбори.

  Освен игра, Fifa 14 е и социална мрежа, в която заедно с други фенове на футбола ще можеш да се състезаваш, да обменяш тактики и стратегии или просто да обсъдиш последният мач на любимците си.


  Pure Shot - новата система за шутове и пасове променя напълно начин по който си играл до сега. Във всяка ситуация ще можеш да прецениш най-правилният ъгъл и парабола на изстрела си, за да подминеш защитник при пас или самият вратар, за отбелязване на гол. Вече можеш да стреляш, дори когато играчът ти е дебалансиран или атакуван от защитник.
  Real Ball Physics - поведението на топката е променено и изисква повече сила и финес, за пълното й овладяване. Реалистичната дроп система, определя параболата на топката и с прецизен максимално силен шут от средата на терена можеш да вкараш гол.
  Пълен контрол - независимо дали спринтираш или бягаш можеш да приложиш всички умения на играча си върху топката - да се завърти около противник с нея или да го прехвърли.
  Подобрено AI - Отборът ти, както и този на противника е много по-адекватен и се държи все едно е контролиран от истински играч. Защитниците намират възможност да се включат в нападението ако отборът ти доминира в полето на противника, връщат се обратно ако загубиш топката и предвиждат траекторията на спринт и пасове на противника.
  Спринтирай и дриблирай едновременно - използвай бързи, експлозивни движения, за да преодолееш защитата на противника. Вече можеш да изпълняваш специални движения дори и когато спринтираш, с повишен риск да загубиш топката. За сметка на това никога няма да загубиш инерцията на атаката си, а с бърза мисъл и реакция в серия от дрибъл и пасове, можеш да надвиеш и най-силната защита
  Нови техники за дрибъл - системата за First Touch Control на топката променя уменията на играча в зависимост от това колко време владее топката. Колкото е по-добър играчът - толкова по-добре ще овладее топката, когато я приема след пас и докато тича с нея. Тъй като само нападателите имат перфектен контрол, играта винаги е в центъра, като правилното стратегическо разположение и бързата ти реакция могат да гарантират мълниеносна атака или контраатака.
  Втори шанс за подсечка - зоната за подсечки е разширена, което дава допълнително време за защитниците за действие и евентуални грешки. Възстановяването след неуспешна подсечка е по-бързо и имат втори шанс да направят шпагат пред краката на противника.
  Skill Games - въведен е нов, съревнователен, тренировъчен режим, позволяващ ти да подобриш уменията си.
  Career Mode - в кариерният режим е въведена Global Scouting Network, позволяващ ти да се вживееш в ролята на професионален скаут, гледайки мачове на малки отбори и набелязващ потенциални звезди. Дали ще инвестираш парите си в няколко такива играча, които евентуално биха запълнили целият ти отбор или ще купиш една супер звезда, в края на кариерата си - изборът е твой.
  Лицензирана - всички отбори в играта са с в оригиналният си състава с истинските си играчи. Всички отбори, лиги, турнири и над 15 000 играчи са реално съществуващи такива, а игровите им еквиваленти до един съответстват на тях не само като име и позиция на терена, но и като умения и стил на игра.

  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+

  Свързани продукти