F.E.A.R. 3 product
GCONGFEAR3PS3GCONGFEAR3PS3GCONGFEAR3PS3GCONGFEAR3PS3

F.E.A.R. 3, за PlayStation 3

  29.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  F.E.A.R. 3

  Преди 8 месеца Пойнт Мен и неговият отряд F.E.A.R. са натоварени със задачата да спрат неизвестен мъж, командвал таен батальон от телепатично контролирани супер войници в изследователската лаборатория Армачам, намираща се в северозападния американски град Феърпорт. По време на мисията Пойнт Мен разбира, че хората, които се опитва да унищожи, са неговият брат-телепат с канибалски наклонности Пакстън Фетел и измъчваната му майка-медиум Алма Уейд – резултати на перверзните паранормални експерименти на Армачам. Въпреки разкритието си, Пойнт Мен продължава да следва заповедите да ги спре на всяка цена. В отчаян опит да сложи край на смъртоносната ярост на Пакстън и Алма, отряд F.E.A.R. предизвиква шеметна поредица от събития, които привидно са изпълнили целта си, но са довели до опустошение на града, жителите му и по-голямата част на отряда.

  Месеци по-късно случващото се във Феърпорт ясно показва, че психическото влияние на Алма е оцеляло, а паранормалната й сила нараства и се разпростира в реалността. Сега свръхестествените й изблици постоянно разтърсват града, докато тя се опитва да осигури оцеляването на рода си и да обедини семейството си. Охраната на Армачам упорито се опитва да заличи доказателствата за събитията в града, а оцелелите от отряд F.E.A.R. са натоварени със задачата да спрат Алма.

  Чия страна ще избере Пойнт Мен? На завърналия се от света на мъртвите Пакстън Фетел? На бременната си майка и нейното ужасяващо, но могъщо паранормално същество? Или на оцелелите от F.E.A.R., решени да спасят света, като унищожат единствените роднини, които Пойнт Мен някога е имал?


  Виж още Игри за Конзоли WB Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+