Euro Truck Simulator 2: Special Edition product
НазадGMEUROTRUCKSIMULATOR2SEGMEUROTRUCKSIMULATOR2SEGMEUROTRUCKSIMULATOR2SEGMEUROTRUCKSIMULATOR2SEGMEUROTRUCKSIMULATOR2SEGMEUROTRUCKSIMULATOR2SEНапред

Игра Euro Truck Simulator 2: Special Edition, за PC

  49.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  В кутията на Euro Truck Simulator 2: Special Edition е включен код за сваляне и активация на играта в Steam. Изданието не съдържа дисков носител.

  Специалното издание на Euro Truck Simulator 2 е най-пълното изживяване за всеки почитател на жанра. В него е включено официалното допълнение Go East, множество визуални подобрения спрямо оригинала и Oculus Rift поддръжка. Euro Truck Simulator 2: Special Edition също така ще те предостави специални цветове за камионите на държави като Англия, Ирландия и Шотландия, както и тематичните Force of Nature, Ice Cold и Halloween.

  Euro Truck Simulator 2 е максимално реалистичен симулатор на ТИР камион. В него ще можеш да пътуваш из цяла Европа, пренасяйки стоки на впечатляващи разстояния. Освен трафика, ще трябва да се съобразяваш с времето за доставка, атмосферните условия и състоянието на камиона ти. А след всяка успешна поръчка ще можеш да вложиш част от заработените средства в уникални подобрения по камиона си, като предна броня с LED осветление.


  Играта е разделена на две части. Едната е самото каране, в което ще трябва да държиш под контрол огромният камион на пътя. Втората е икономически симулатор. В него правилните решения каква стока на какво разстояние да се превози и как да инвестираш спечелените пари са ключови за успеха ти. Дали ще разчиташ на по-голямо карго за по-голяма печалба или ще сложиш парите си в по-добър двигател и окачване - зависи само от теб.

  В играта ще можеш да се насладиш на гледката на над 60 големи европейски града и детайлно пресъздадените им пътища. Играта предлага спиращи дъха гледки и достоверни промени на атмосферните условия, с които ще сблъскаш по време на дългите си пътешествия.

  В момента в който бизнесът ти се разрасне ще можеш да наемеш допълнителни шофьори и да създадеш собствен гараж от камиони, прекосяващи пътищата на целият континент, носейки ти печалба. Но дори и тогава ще можеш да изпълняваш самостоятелно договорите, за да не се лишиш от удоволствието да управляваш ТИР.


  Красива графика, с реалистични атмосферни условия и детайлна околна среда.
  Подобрения на камиона - от по-добри гуми, окачване и двигател до стотици визуални добавки, като светлини, брони, престилки и т.н.
  Създай и развий собствена транспортна компания.
  Всички камиони в играта са точно пресъздадени, лицензирани копия на реално съществуващи модели.
  Минимални системни изисквания:

  OS: Windows XP
  CPU: Dual Core 2.4 GHz
  RAM: 2GB
  Video Card: DirectX 9 NVIDIA GeForce 7600 GT или AMD еквивалент
  HDD: 4GB
  Интернет връзка и Steam акаунт
  Препоръчителни системни изисквания:

  OS: Windows 7
  CPU: Dual core 3.0 GHz
  RAM: 4GB
  Video Card: DirectX 10 NVIDIA GeForce GTS 450 или AMD еквивалент
  Интернет връзка и Steam акаунт


  Виж още Игри за PC Excalibur Publishing

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+