Electrolux E6203IOK product
OVENELECTROLUXE6203IOK

Индукционен плот за вграждане Electrolux E6203IOK, 3 нагревателни зони, защита от деца, разпознаване на съдовете, черен

Описание

Electrolux E6203IOK

Бързина и прецизност за спиращи дъха кулинарни произведения
С индукционен плот можете да развихрите фантазията си. Това е така, защото индукционната технология Ви дава бързината и прецизността на професионалист в кухнята. С индукционен плот можете да развихрите фантазията си. Това е така, защото индукционната технология Ви дава бързината и прецизността на професионалист в кухнята. Можете да усилите много бързо нагряването, като и обратно. При това при пълна безопасност – винаги можете да докосвате плота с ръка.

Винаги идеално чиста повърхност, благодарение на индукционната технология
Две са причините, поради които повърхността на този индукционен плот е винаги чиста. На първо място, керамичното стъкло е идеално гладко. И второ, повърхността никога не е силно нагрята, благодарение на професионалната индукционна технология. Така капките не засъхват на повърността, а се нуждаят единствено от едно избърсване с кърпа за пълна чистота.

Спестете време като достигнете бързо до желаната температура
Когато трябва да спестите време и да сготвите бързо, използвайте бустер функцията на този плот. Тя ви осигурява допълнителна енергия в съда и неговото съдържание, като увеличава температурата. Тази функция е перфектна когато ви връхлети вдъхновението и времето ви е органичено.

Топлинна зона, която се нагрява единствено при поставяне на съд за готвене върху нея
Индукционните плотове работят на принципа на загряване дъното на съдовете за готвене, а не плота. Така топлинните зони се активират единствено при поставяне на съда върху нея. Дори когато отделите кипящия съд, нагряващата зона остава хладна.

Винаги знаете точно кои зони са все още горещи
Благодарение на индикаторите за остатъчна топлина този плот ви показва точно кои готварски зони са все още горещи. След като знаете къде топлината е още силна, можете да я използвате по-практично: да разтопите шоколад, да задържите соса топъл или да размразите плодове. Можете също да ги използвате, за да управлявате ефективно използването на енергия. Това е семпла функция с разнообразни приложения.

Защитете децата си от неволно активиране на плота
Защитете децата си от неволно активиране на плота с интелигентната функция "Детска защита". И защото функциите за защита са най-полезни, когато се активират лесно, тази се задейства само с едно просто докосване. Можете да бъдете сигурни, че децата ви ще бъдат в безопасност, докато си играят в кухнята.

Размери за вграждане ВxШxД в мм 60x560x490
Размери ШxД в мм 590x520
Тип на плота Пълна индукция
Външна дължина на кабела 1.5
Пълно електрическо натоварване (W) 5800
Напрежение 220-240
Виж още Готварски печки и Плотове Electrolux

Технически характеристики

Тип:  Плот
Вид:  Сензорно управление
За вграждане:  Да
Захранване:  Електрическо
Брой котлони:  3
Обем на фурната:  Няма
Широчина:  59 cm
Цвят:  Черен
Енергиен клас:  Не е указано

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: