Echoshift  product
GCONGECHOSHIFTPSPGCONGECHOSHIFTPSPGCONGECHOSHIFTPSPGCONGECHOSHIFTPSP

Описание

Echoshift

Нека вашето минало ви застигне в тази уникална нова игра за PSP. Echoshift представя нова гейминг концепция 'кооператив със самия себе си' (игра с вашето минало/история), докато внася забавен обрат в пъзел жанра..
Echoshift носи нов стил на игра и визуален обрат – ще трябва да направлявате подобна на манекен фигура през всяко ниво, докато решавате заплетени пъзели за определено време. Понеже е невъзможно да решите загадките сами от първия път, ще трябва да се кооперирате с „призраци” от предишните си опити, които ще ви помогнат да преминете нивата. Колкото повече пъти започвате отначало, толкова повече призраци ще се появяват. От вас зависи стратегически да ги използвате, за да си помогнете в постигането на целта.
Ще бъдете предизвикан да решите над 30 различни типа пъзели, включително местене на предмети, врати, контролирани от прекъсвачи и пропадащи подове. Всичко това се намира в 9 тематични свята (всеки ще има по 5 нива), базирани на различни по концепция и тип пъзели. Ако успеете да преминете всичките 45 нива, можете да потърсите в PSN допълнителни нива за изтегляне.


Виж още Игри за Конзоли SCEE

Технически характеристики

Конзола:  PSP
Жанр:  Пъзел
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+

Свързани продукти и тагове: