ESET NOD32 Antivirus OEM product
promo
OSESETNOD32OEM

Софтуер Антивирусна система, OEM, ESET NOD32 Antivirus, 1 потребител, 1 година

Седмични WEB промоцииПромоцията е валидна от 08-12-2019 04:10:00 до 15-12-2019 04:10:00
или до изчерпване на складовите наличности.

  28.66 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  ESET NOD32 Antivirus OEM - едногодишен лиценз за 1 PC

  Проактивна защита срещу всички видове онлайн и офлайн заплахи и предпазва от разпространение на зловреден код до други потребители.
  Предпазва от опити на фалшиви уебсайтове, представящи се за легитимни, за придобиване на чувствителна информация като пароли, данни за онлайн банкиране и др.
  Спира зловредни кодове и експлоити, които умеят да се скриват от обикновените решения за защита. Следи за зарази през уеб браузъри и други външни приложения като PDF и JAVA базиран софтуер.
  Осигурява допълнителна защита срещу криптирани вируси. Сканира още по-надълбоко в оперативната памет на защитената система с подновен и подобрен алгоритъм.
  Ускорява процеса на сканиране чрез поставяне в „Бели листи“ на безопасните файлове, базирани на ESET Live Grid база с данни.
  Намалява времето за сканиране, като сканира специфични типове файлове – архиви или ъпдейти за iPhone – по време на процеса на сваляне на самите файлове.
  Подпомага работата на компютъра като извършва задълбочено сканиране, когато той не се използва активно за други процеси. Това помага да се засекат потенциални заплахи, които са неактивни, преди да причинят вреди.
  Предотвратява неоторизирано копиране на лични данни на външни носители. Позволява блокирането на различни устройства за съхранение на информация – CD, DVD USB флаш памет.


  Виж още Антивирусен, Защитен софтуер Noname

  Технически характеристики

  Тип:  Антивирусна защита
  Платформа:  Windows
  Вид:  Лиценз
  Потребители:  1 бр.
  Носител:  Ключ за активация
  Особеност:  Без особеност

  Свързани продукти и тагове: