Dr Board DB-02C преносима интерактивна дъска product
INTBODRBOARDDB02C

Описание

Dr Board DB-02C

Dr.Board DB-02C interactive whiteboardе преносима интерактивна дъска,която комбинира предимствата на две от водещите технологии за производство на мобилни интерактивни устройства – ултразвукова и инфрачервена. Станцията е изключително стилна и лека. Закрепва се чрез магнит към магнитна бяла дъска или към метална монтажна планка, залепена чрез устойчиви двойно залепящи ленти на 3М за рамката на обикновена бяла дъска, LDC дисплей или дори стена. Може да се позиционира в ляво, в дясно или отгоре спрямо прожекционната повърхност в зависимост от предпочитанията Ви. Включените в комплектацията 3 метални монтажни планки и възможността да закупите допълнителни такива, позволяват да използвате интерактивното устройство в няколко различни кабинета.


Подготовката за работа отнема само минутка – позиционирате станцията, стартирате драйвера и извършвате съвсем опростена калибрация. На станцията има бутон за калибриране,което ви позволява да започнете калибрация само с едно натискане, а не с търсене на съответната настройка в драйвера.Има само четири калибрационни точки, които ви гарантират прецизно позициониране на курсора, а стабилното закрепване към работната повърхност гарантира липса на необходимост от рекалибриране по време на работа. Ултразвуковия стилус осигурява гладко писане, подобно на писането с маркер по бяла дъска, а бързото време за реакция на станцията позволява да работите без никакво забавяне във визуализацията.

Включеният в комплектацията софтуер Dr.Board Fairy е преведен на български език и е изключително интуитивен и лесен за работа. Всички инструменти са обозначени със стилизирани графични икони и при преминаване над тях, се изобразява и наименованието или функцията им. Голямото разнообразие от инструменти и богатата библиотека с графични материали, разпределени в различни категории, подпомагат създаването на атрактивни и запомнящи се презентации в различни области на науката и живота.


Технология: Ултразвукова и инфрачервена
Размери на станцията: 220 x 33 x 12.5 мм.
Активна площ: 40" ~ 100"
Резолюция: 12800:9600
Тегло: 0.8 кг.
Работна честота: 60-90 Hz
Калибрация: 4 точки ръчно
Софтуер: Dr. Board Fairy
Пишещи средства: Ултразвуков стилус
Входове/изходи: USB 1.1/2.0 mini B

Интерактивен софтуер Dr. Board Fairy

Мощен и интуитивен интерактивен софтуер с множество полезни и интересни функции. Всички инструменти са обозначени със стилизирани графични икони и при преминаване над тях, се изобразява и наименованието или функцията им. Голямото разнообразие от инструменти и богатата библиотека с графични материали, разпределени в различни категории, подпомагат създаването на атрактивни и запомнящи се презентации в различни области на науката и живота.

- Позволява да вмъквате всички видове файлове като PPT, Word, Excel и т.н.
- Позволява да записвате всички движения по дъската заедно със звук и да ги запазите като AVI файл.

- Можете да запазите презентациите си в различни формати —PPT, PDF, JPG и т.н.
- Библиотеката разполага с над 5000 картинки
- Позволява да се вмъква видео »
- Разполага с инструменти за разпознаване на ръкописен текст и рисувани форми.
- Преведен изцяло на български език


Виж още Интерактивни Дъски Dr.Board

Вземи на изплащане