Disney Princess: Fashion Boutique II, за PC product
GMDPFBIIPC

Описание

По целия свят принцесите на Дисни и техните приказки вдъхновяват мечтите на малките момиченца. Сега Disney Interactive може да превърне желанията им в реалност с поредица от интерактивни продукти за принцеси, разработени да инспирират и очароват.
...Всичко започва с: „Имало едно време...”
Мечтите могат да се сбъдват и в Princess Fashion Boutique II на Дисни вашето момиченце наистина се превръща в принцеса! С Бел, Ариел или Ясмин като приказни водачи, вие си създавате триизмерен модел чрез опцията „Моят виртуален модел”. Изберете от различните прически, цветове на кожата, модели на тялото и после вмъкнете своето лице.

Тайната кула... Проектирайте милиони образи на принцеси като изпробвате наметала, аксесоари, бижута и прически върху собствения си триизмерен модел.
Градината на мечтите... Веднъж след като принцесата на вашите мечти е създадена, изследвайте вълшебните светове на Ариел, Ясмин и Бел, като откривате и събирате нови дрехи и аксесоари.
Звезда на историята... Напишете приказна книга на принцесата, в която вие сте звездата, и я споделете със семейството и приятелите си.

Системни изисквания:
Процесор 233MHz
Оперативна памет 64MB
Видео карта 4MB
CD-ROM
Windows All


Виж още Игри за PC Disney Interactive

Технически характеристики

Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  4+

Свързани продукти и тагове: