Digimon: All-Star Rumble product
НазадGCONGDIGIMONALLSTARRUMBLEPS3GCONGDIGIMONALLSTARRUMBLEPS3GCONGDIGIMONALLSTARRUMBLEPS3GCONGDIGIMONALLSTARRUMBLEPS3GCONGDIGIMONALLSTARRUMBLEPS3GCONGDIGIMONALLSTARRUMBLEPS3GCONGDIGIMONALLSTARRUMBLEPS3Напред

Digimon: All-Star Rumble, за PS3

 • Марка: Bandai Namco
 • Код: GCONGDIGIMONALLSTARRUMBLEPS3
 • Модел: Digimon: All-Star Rumble
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В Digimon: All-Star Rumble дигиталния свят се наслаждава на времена на мир и спокойствие след множеството сражения и битки за мир. Digimon трябва да се борят за своята дигитална еволюция и е на път да вземат участие в "Digimon Evolution Tournament", който да определи кой е най-силния то всички останали. Избери от списък с 12 известни Digimon персонажи и се наслади на общо 32 форми от Digimon сериите, от Digimon Adventure до Digimon Fusion.

  Очакват те над 32 Digimon-а, с които да играеш, включително техни форми от най-популярните моменти на анимацията, Digimon Fusion.
  Digivolve-вай за да надвиеш своите опоненти! Вдигайки нива и умения по време на битката ти ще можеш да преминаваш в още по-силни форми. Тази опция създава уникална атмосфера, в която играчите търсят баланс докато отправят своите атаки и едновременно се опитват да еволюират.
  Arena Battle mode, която ще те изправи в битки състоящи се от четирима играча, които едновременно се опитват да определят, кой е най-добрия Digimon
  Campaign Mode: Играй в самостоятелна кампания, която обръща голямо внимание на историята и същевременно те изправя пред предизвикателството да застанеш на челно място в Digital Monster Evolution турнира.
  Ръководство на английски, френски, немски, италиански, испански, холандски, финландски, шведски, португалски

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+

  Свързани продукти