Diablo III: Reaper of Souls UE product
НазадGCONGBLIZZDIABLO3UEEONEGCONGBLIZZDIABLO3UEEONEGCONGBLIZZDIABLO3UEEONEGCONGBLIZZDIABLO3UEEONEGCONGBLIZZDIABLO3UEEONEНапред

Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition, за XBOX ONE

 • Марка: Blizzard
 • Код: GCONGBLIZZDIABLO3UEEONEDiablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition, за XBOX ONE
 • Модел: Diablo 3: Reaper of Souls UE
 • Код на производител: PL23893
 • Налично във външен склад
  39.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Ultimate Evil Edition събира игрите Diablo III и допълнението Reaper of Souls в едно единствено издание. Пригoтвете се, нещо зло се задава! Изминали са двадесет години от победата над първичните демони и тяхното прогонване от Санкчуъри (Sanctuary). Сега трябва да се върнете там, където е започнало всичко – в град Тристрам – и да проучите слуховете за паднала звезда, защото това е предзнаменование за започването на Свършека на света.

  Призовете съюзниците си - Играйте самостоятелно или в група с до четирима герои — или локално на разделен екран или онлайн с мрежови играчи.
  Започнете играта веднага - Заемете позиция в ролята на един от последните защитници на човечеството — barbarian, witch doctor, monk, demon hunter или wizard — и повишавайте нивото си с унищожителни нови сили и способности.
  Покорявайте динамични бойни полета - Помитайте ордите на злото на фона на произволни триизмерни околни среди. Изправете се срещу демонични съперници, изпълнявайте мисии на различни места и прибирайте голямо количество плячка всеки път, когато играете.
  Поразявайте противниците си с праведната мощ на новия клас Crusader.
  Повишено максимално ниво – 70 и отключване на нови умения в процеса на игра.
  Сприятелете се с мистика Мириам (Myriam, the Mystic), за да персонализирате възможностите и външния вид на екипировката си.
  Проучвайте неограничено с режим Adventure, в който всички пътища са отворени и светът сам по себе си е бойно поле.  Виж още Игри за Конзоли Blizzard

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти и тагове: