DiRT Rally Legend Edition product
НазадGMDIRTRALLYLEGENDEDITIONGMDIRTRALLYLEGENDEDITIONGMDIRTRALLYLEGENDEDITIONGMDIRTRALLYLEGENDEDITIONGMDIRTRALLYLEGENDEDITIONНапред

DiRT Rally Legend Edition, за PC

 • Марка: Codemasters
 • Код: GMDIRTRALLYLEGENDEDITION
 • Модел: DiRT Rally Legend Edition
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Legend Edition на DiRT Rally включва Документален филм за Colin McRae - Rally Legend, както и дигитално съдържание - Mini Cooper S Pack.

  Разработена от Codemasters и тествана с над 60 милиона мили от DiRT обществото, DiRT Rally може да се нарече ултимативното рали изживяване. Тя перфектно пресъздава уникалното усещане от рали културата, както никоя друга игра до момента – чувството са запазиш контрол, докато преминаваш през острите и опасни завои, заучаваш трасето, за да постигнеш най-добри резултати, да се стремиш да изстискаш всичко от своят автомобил, знаейки че дори и най-малкия удар ще влоши твоето представяне.

  Всяко едно трасе ще те подложи на различен тест, докато се състезаваш на ръба на контрола, през най-различни и разнообразни местности и метерологични условия и настилки покрити със сняг, лед, асфалт и кал. Всяко едно ниво се слива със следващото, правейки твоето изживяване един истински рали маратон и тест за твоите умения и тези на ко-пилота ти, с помощта на който да постигнеш най-доброто време и да покориш всяко едно трасе.

  DiRT Rally включва официално лицензирано World Rallycross съдържание, позволявайки ти да се насладиш и изпиташ на оставящите те без дъх високоскоростни състезания заедно с едни от най-бързите рали автомобили в света. Карай броня до броня на едни от най-обичаните трасета за поредицата, в самостоятелните или мултиплейър режими на играта.

  Технически характеристики

  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти