Deus Ex Human Revolution Limited Edition product
НазадGCONGDEUSEXHUMANREVOLUTIONLEPSGCONGDEUSEXHUMANREVOLUTIONLEPSGCONGDEUSEXHUMANREVOLUTIONLEPSGCONGDEUSEXHUMANREVOLUTIONLEPSGCONGDEUSEXHUMANREVOLUTIONLEPSНапред

Deus Ex: Human Revolution - Limited Edition, за PS3

 • Марка: Eidos
 • Код: GCONGDEUSEXHUMANREVOLUTIONLEPSDeus Ex: Human Revolution - Limited Edition, за PS3
 • Модел: Deus Ex Human Revolution LE
 • Код на производител: PL14966
 • Налично във външен склад
  19.74 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  ДОПЪЛНИТЕЛНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЛИМИТИРАНОТО ИЗДАНИЕ: - Допълнителнa мисия "Tong\'s Rescue" - Автоматично отключващо устройство - Взривно устройство с дистанционно активиране - М-28 - Гранатомет Linebacker G-87 MSGL Вие сте специалиста по сигурността Адам Дженсън, нает да ръководи охраната на една от най-напредничавите биотехнологични компании в САЩ. Вашата работа е да съхранявате фирмените тайни, но когато отряд от спецчастите нахлува и избива учените, които сте нает да защитавате, всичко свързано с работата ви се променя. Ранен тежко при атаката, вие нямате друг избор, освен да бъдете механично подобрен и скоро започвате да търсите следи по цялото земно кълбо, без да знаете на кого можете да се доверите. Във времето, когато научните постижения превръщат атлетите, войниците и шпионите в супер усъвършенствани създания, някой усилено се стреми да насочи човешката еволюция в определена посока. Трябва да намерите тази посока, защото, когато всичко е изречено и сторено, решенията, които взимате и изборите, които правите, ще бъдат единствените фактори, които могат да я променят.
  Разделено близко бъдеще: открийте времето на великите технологични постижения, но и времето на хаос и конспирации. Механичните аугментации на тялото са довели до разделение в обществото – на такива, които могат да си ги позволят и такива, които не могат. Враждебни сили кроят конспиративни планове в сянка, за да контролират съдбата на хората: време е за революция на човечеството!
  Перфектна комбинация от екшън и ролева игра: Deus Ex: Human Revolution по уникален начин комбинира напрегнатите екшън сцени с интензивна стрелба, предлагайки огромен избор от аугментации и подобрения за много от оръжията, с които разполагате. Отворете нови способности и повишете своите социални, бойни, стелт или хакерски умения: играта възнаграждава всеки стил на игра. Решете как искате да развивате героя си на базата на това как искате да играете играта.
  Решения и последствия: проправете си път сред враговете си със стрелба, промъкнете се зад тях, без да ви забележат, хаквайте системите, за да си осигурите важна информация или използвайте социалните си умения, за да извличате знания от ключови персонажи – на свое разположение винаги имате право на избор, множество подходи, различни пътища и приспособления. Изберете своя стил на игра и се пригответе за последствията от действията си: вие решавате как да се развие историята.


  Виж още Игри за Конзоли Eidos

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+