Deponia (Nintendo Switch) product
НазадGCONGDEPONIASWITCHGCONGDEPONIASWITCHGCONGDEPONIASWITCHGCONGDEPONIASWITCHGCONGDEPONIASWITCHGCONGDEPONIASWITCHGCONGDEPONIASWITCHGCONGDEPONIASWITCHGCONGDEPONIASWITCHНапред
ОписаниеТехнически характеристики

В Deponia светът се е превърнал в огромно сметище за боклук, в което своенравния Rufus съжалява своето нещастно съществуване. Той е част от най-ниската социална класа, обречена да живее живота си буквално в планини от боклук. Той се надява на възможност да влезе в света на богатите, които живеят в град, носещ се високо над облаците.

Съдбата сякаш се усмихва на младия несретник, когато един ден привлекателна дама на име Goal пада право надолу в една от купчините боклук. Rufus решава да помогне на младата жена, като я отведе обратно при нейния мъж, но когато разбира, че съпругът на Goal изглежда досущ като него, той започва да съчинява дяволита схема, с която да получи достъп до горния свят. Нещата обаче не се развиват така, така както е планирал, тъй като красотата пробужда в него неподозирани чувства, които притъпяват обичайната му безскрупулност.

Помогни на Rufus, бедното момче от сметището, да спечели момичето, паднало от небесата. Само покрай това богато момиче, излязло от неговите мечти, той би могъл да избяга от Deponia и неочаквано да спаси планетата.

  • Уникален комикс стил с ръчно изрисувани 2D графики с висока резолюция
  • Чудати герои и смахнат хумор
  • Предизвикателни пъзели и часове диалог
  • Уникална вселена в духа на Дъглас Адамс (Пътеводител на галактическия стопаджия), Тери Пратчет (Светът на диска) и Мат Грьонинг (Семейство Симпсън и Футурама)
Виж още Игри за Конзоли Daedalic Entertainment

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Екшън-приключенски
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: