Deadfall Adventures product
НазадGMDEADFALLADVENTURESGMDEADFALLADVENTURESGMDEADFALLADVENTURESGMDEADFALLADVENTURESGMDEADFALLADVENTURESGMDEADFALLADVENTURESGMDEADFALLADVENTURESGMDEADFALLADVENTURESGMDEADFALLADVENTURESGMDEADFALLADVENTURESНапред

Игра Deadfall Adventures, за PC

  9.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  1938. James Lee Quatermain е човек с много таланти, но притежанието на пари за съжаление не е един от тях.James е приключенец по рождение като легендарния си пра-дядо, Allan Quatermain. Героят ни много добре знае как да се възползва от името си с цел да измъкне пари, без да го уважава. Презирайки тези, които вярват в историите за неестественото и на неговия пра-дядо и тези, които се подиграват с тях.

  Quatermain се е заел със задачата да ескортира Jennifer Goodwin, щатси агент и негова колежка до Египетски храм с цел това да присвои древен артефакт – „Сърцето на Атлантида“. Без да вярва във възможностите на артефакта, нито да се интересува повече от дивизията на Ahnenerbe – Нацистка окултна групировка, която също е след сърцето.

  Класически екшън-приключенски геймплей в перспектива от първо лице. Комбинирайки бърз и напрегнат екшън с възможността играчите да решават всевъзможни пъзели, прави играта едно много добро решение както за феновете на екшъна, така и а тези предпочитащи приключенията.
  Пълна екипировка за пътешественика: компас, карти на съкровища дневник и фенерче – най-необходимите за решаването на древни загадки, намирането на ценности и битки с определени противници.
  Използвай разнообразни капани, с които да победиш своите врагове по най-впечатляващия начин.
  Екзотични, и впечатляващи локации от целия свят – Египет и забравените земи на маите са само някои от невероятните места, които те очакват.
  Вълнуваща история, която се придържа до духа на класическите приключенски филми.
  Стилистика от 1930, която ще те впечатли с огромния си детайл и достоверност.


  Виж още Игри за PC Nordic Softsales

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+