DXRacer King OH/KF06/NW product
НазадGAADXRACEROHKF06NWGAADXRACEROHKF06NWGAADXRACEROHKF06NWGAADXRACEROHKF06NWGAADXRACEROHKF06NWGAADXRACEROHKF06NWGAADXRACEROHKF06NWНапред

Геймърски стол DXRacer King OH/KF06/NW, черен/бял

  • Безплатна доставка
839.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Този продукт се предлага по поръчка, като времето за доставка зависи от конкретния му дистрибутор.

Столовете на DXRacer са произведени под стриктните стандарти за качество, за да предложат на потребителя най-доброто ниво на лукс и комфорт. Макар, че столът е оригинално е замислен да бъде един незаменим гейминг аксесоар, той със сигурност би се превърнал и най-добрия избор докато работиш или просто си се отдал на релакс. Без значение от активностите при които използваш своя DXRacer, той ще преведе твоето изживяване на ново ниво.
Моделите от серията King на DXRacer са изключително стабилни и предлагат множество опции за нагласяне, така че столът да ти бъде максимално удобен. За разлика от повечето офис столове на пазара, DXRacer моделите имат по-високи налакътници, които да позволят по-добър комфорт на твоя гръбначен стълб, от таза до врата.
Регулируеми поставки за ръцете. Поставките за ръцете могат да бъдат регулирани в желаната от теб височина, правейки по-лесно и удобно за ръцете продължителното използване на мишката и клавиатурата. Именно този факт предпазва от умора в ръцете и рамената и предлага още по-голям комфорт.
Алуминиева рамка с база тип звезда. DXRacer столът може да се премества съвсем лесно благодарение на своята база снабдена с колелца и допълнителни подложки за удобство на краката.
Регулируема височина. Височината на DXRacer може да се регулира в зависимост от твоите желания и височината на бюрото ти. Екстремната гъвкавост на стола, ще направят живота ти пред монитора още по-приятен.Виж още Столове DXRacer

Технически характеристики

Тип:  Геймърски
Цвят:  Бял

Вземи на изплащане