DXRacer Drifting OH/DF61/NWR product
НазадGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEGAADXRACERDSERIESREDBLACKWHITEНапред

Геймърски стол DXRacer Drifting OH/DF61/NWR, черен/червен/бял

  • Безплатна доставка
659.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Изработен от висококачествени материали

Drifting серията на DXRacer има ергономично проектирана конструкция с дебела подплата и по-широка облегалка Всички компоненти на стола са произведени под стриктните стандарти за качество, така че да се постигне желаното удобство дори при продължително седене пред компютър.Регулируеми налакътници

За разлика от повечето офис столове на пазара, DXRacer има по-високи налакътници, които допринасят по-добър комфорт на твоя гръбначен стълб, от таза до врата. Те могат да бъдат регулирани в 8 степени, като допълнително в комплекта са включени възглавнички за врата и гърба.

Накланяща се до 135 градуса облегалка

Позицията на облегалката на DXRacer столовете може да се променя спрямо седалката от 90 до 135 градуса. Сертифицираният SGS въздушен амортисьор може да издържи натоварване до 100 килограма, а висококачествената студена пяна, от която е съставена вътрешността на стола, позиционира правилно гърба при седнало положение.


Алуминиева рамка с база тип звезда

DXRacer столът може да се премества съвсем лесно благодарение на своята база снабдена с колелца и допълнителни подложки за удобство на краката.


Виж още Столове DXRacer

Технически характеристики

Тип:  Геймърски
Цвят:  Червен

Вземи на изплащане