DXRacer CLASSIC Gaming Chair OH/CBJ120/NW product
GAADXRACEROHCBJ120NWGAADXRACEROHCBJ120NWGAADXRACEROHCBJ120NWGAADXRACEROHCBJ120NW

Геймърски стол DXRacer CLASSIC OH/CBJ120/NW, черен/бял

  • Безплатна доставка
799.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Изработен от висококачествени материали
Столовете от серията Classic на DXRacer са ергономични, широки и въпреки това компактни. Отвореният им дизайн опредено е основното нещо, което различава столовете от останалите модели на DXRacer. Всички компоненти на стола са произведени под стриктните стандарти за качество, така че да се постигне желаното удобство дори при продължително седене пред компютър.

Регулируеми налакътници
За разлика от повечето офис столове на пазара, DXRacer има по-високи налакътници, които допринасят по-добър комфорт на твоя гръбначен стълб, от таза до врата. Те могат да бъдат регулирани в 8 степени, като допълнително в комплекта са включени възглавнички за врата и гърба.

Накланяща се до 120 градуса облегалка
Позицията на облегалката на DXRacer столовете може да се променя спрямо седалката от 90 до 120 градуса. Сертифицираният SGS въздушен амортисьор може да издържи натоварване до 110 килограма, а висококачествената студена пяна, от която е съставена вътрешността на стола, позиционира правилно гърба при седнало положение.

Алуминиева рамка с база тип звезда
DXRacer столът може да се премества съвсем лесно благодарение на своята база снабдена с колелца и допълнителни подложки за удобство на краката.


Виж още Столове DXRacer

Технически характеристики

Тип:  Геймърски
Цвят:  Бял

Вземи на изплащане