Corsair Scimitar Pro RGB product
MOCORSAIRCH9304011EUMOCORSAIRCH9304011EUMOCORSAIRCH9304011EUMOCORSAIRCH9304011EU

Мишка Corsair Scimitar Pro RGB MOBA/MMO, оптична (16 000 dpi), 17 програмируеми бутона, 3 профила, подсветка, черна/жълта

Описание

УВЕЛИЧЕТЕ ВАШИТЕ MOBA И MMO СКИЛОВЕ

Геймърската мишка SCIMITAR PRO RGB подобрява играта ви с помощта на оптичен сензор от 16000 DPI, вграден профил за съхранение с хардуерно възпроизвеждане на макрота и про-доказана система за управление на макро бутони Key Slider™.

ЕКСКЛУЗИВНА KEY SLIDER™ СИСТЕМА

Регулирайте позициите на бутоните до 8 мм и ги закрепете сигурно на място с патентованата система за макроконтрол, която поддържа всеки ключ в обхвата за всеки playstyle. Текстурираните странични бутони за бутони подобряват сцеплението и усещането за постоянна, тактилна обратна връзка и прецизен контрол.

ДИЗАЙН НА РЕФЛЕНИРАНИ БУТОНИ

12-те механични странични бутони са проектирани така, че да осигуряват спецификациите на играча за постоянна тактилна обратна връзка и прецизно задействане. Текстурираните странични бутони осигуряват по-добро сцепление и усещане.

ВЗЕМЕТЕ ВАШАТА ИГРА НА ПЪТЯ

​Докато имате мишката, имате предпочитаните от вас настройки. Три предварително дефинирани MMO / MOBA профила или създайте свой собствен профил с потребителски действия и светлинни ефекти.

НУЛА НА ВАШАТА ЦЕЛ
Направете всяко действие да си заслужава с ултра-точен високоскоростен двигател с висока скорост от 16000 dpi, който позволява настройки до 1 DPI стъпка и фина настройка на почти всяка подложка за мишка.


НАПЪЛНО ОПТИМИЗИРАНA

Използвайте вашата SCIMITAR PRO на подложка за мишка, за да постигнете оптимална прецизност и чувствителност на сензора.

ДИНАМИЧНO RGB ОСВЕТЛЕНИЕ

Потопете се в играта с персонализирано осветление в 4 различни зони за почти неограничено регулиране на осветлението.

 

Производител Corsair
Употреба Gaming
Цвят Черно и жълто
Интерфейс на свързване Wired
Технология Optical
Брой бутони 17 програмируем
Dpi резолюция 16,000
Допълнителни функции 4-zone RGB backlight
Размери 48.8 x 119.4 x 77 mm


Data Sheet


Виж още Мишки Corsair

Технически характеристики

Тип на връзката:  Жична
Интерфейс:  USB
Цвят:  Черен
Размер:  Нормален
Препоръчана за Игри:  Да

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: