CoolerMaster MasterBox Q300P RGB (MCB-Q300P-KANN-S product
НазадCASECMPMCBQ300PKANNS02CASECMPMCBQ300PKANNS02CASECMPMCBQ300PKANNS02CASECMPMCBQ300PKANNS02CASECMPMCBQ300PKANNS02CASECMPMCBQ300PKANNS02Напред

Описание

CoolerMaster MasterBox Q300P RGB
(MCB-Q300P-KANN-S02)

The MasterBox Q300L е изчистен и семпъл модел от изцяло новата MasterBoxQ-серия на Cooler Master. Тя може да е с малки размери, но се отличава с функционалност и модулност характерна за по-високия клас без това да повлияе на охлаждащата й ефективност.

Четири отстраняващи се дръжки правят шасито лесна за транспортиране, а предните и горните Dark Mirror панели ви открояват от останалите. Въпреки компактините си размери, MasterBoxQ300P поддържа стандартен ATX PSU, който не се вижда често на пазара при тези размер. Поради конструкцията на куба на рамката можете да завъртите шасито на няколко позиции, а I / O панелът може да бъде настроен на шест различни места според вашите нужди и желания. Двата RGB вентилатора, които са предварително инсталирани на предния панел на кутията, допринасят за красотата на всеки билд и могат да се синхорнизират заедно с другите ти компоненти. Комбинацията от преносим дизайн и уникалната обменна визия прави MasterBoxQ300P идеален избор за геймъри и творци.

Характеристики:

Голяма гъвкавост за системна интеграция: I / O панелът може да бъде настроен на шест различни места - отпред, отгоре или отдолу и от двете стани на кутията.
Компактни размери с поддръжка на ATX PSU:Въпреки формата на кутията Micro-ATX с дълбочината и височината на тялото само 370 мм х 370 мм, в MasterBoxQ300L може да поставите нормално АТХ захранване.
Лесна за пренасяне:Четири дръжки улесняват транспортирането или пренасянето на цялата ви система, което я прави чудесна за LAN партита.
Филтър за прах:Специалната шарка на филтъра за прах създава уникална визия на шасито.
Кабел мениджмънт : Зад дънната платка, кутията предлага 28 мм разстояние от страничния панел за удобно скрито управление на кабелите.
Отлични термо показатели: Отвореният дизайн на перфорираните предни, горни и долни части гарантира отлична топлинна ефективност.
Акрилен прозрачен страничен панел: Покажете своята идея за красива конфигурация през прозрачния страничен панел.
RGB LED вентилатори:Два предварително инсталирани 120мм RGB LED вентилатори на предния панел и RGB осветление отгоре могат да създадат невероятен светлинен ефект.
RGB контролер: Един единствен RGB контролер е включен в комплекта и ако вашата дънна платка не поддържа функцията за управление RGB, можете да свържете кабела на бутона RESET и да управлявате RGB осветлението директно от I / O панела.
Вертикално и хоризонтално положение: Кутията може да бъде поставена във вертикално и хоризонтално положение.

МОЩНОСТ ЗАХРАНВАЩ БЛОК Без захранващ блок
ПОДДЪРЖАНИ ВЕНТИЛАТОРИ Пр.панел: 2 x 120/140mm, Зад.панел: 1 x 120mm, Горен панел: 2 x 120mm, Дъно: 1 x 120mm
ВКЛЮЧЕНИ ВЕНТИЛАТОРИ Зад.панел: 1 x 120mm, Пр.панел: 2 x 120mm RGB
СТРАНИЧЕН ОТВОР Прозорец
ФОРМАТ Micro ATX, Mini ITX
ФОРМ ФАКТОР Mini Tower
БРОЙ ФИКСИРАНИ ВЪНШНИ ГНЕЗДА Не
БРОЙ ФИКСИРАНИ ВЪТРЕШНИ ГНЕЗДА 1 x 3.5'', 2 x 2.5"
БРОЙ ГНЕЗДА-УДЪЛЖИТЕЛИ НА СЛОТОВЕ 4
РАЗМЕРИ (MM) 450 x 230 x 450
ЦВЯТ Черен
ДРУГИ 2 x USB 3.0, 1 x HD AudioВиж още Компютърни кутии CoolerMaster

Свързани продукти и тагове: