CoolerMaster MasterBox Q300L (MCB-Q300L-KANN-S00) product
НазадCASEPCMMCBQ300LKANMS00CASEPCMMCBQ300LKANMS00CASEPCMMCBQ300LKANMS00CASEPCMMCBQ300LKANMS00CASEPCMMCBQ300LKANMS00Напред

Описание

CoolerMaster MasterBox Q300L
(MCB-Q300L-KANN-S00)


Кутия Cooler Master MasterBox Q300L Magnetic Dustfilter, Mini-Tower, Черен

The MasterBox Q300L е изчистен и семпъл модел от изцяло новата MasterBoxQ-серия на Cooler Master. Тя може да е с малки размери, но се отличава с функционалност и модулност характерна за по-високия клас без това да повлияе на охлаждащата й ефективност.

Характеристики:

Голяма гъвкавост за системна интеграция: I / O панелът може да бъде настроен на шест различни места - отпред, отгоре или отдолу и от двете стани на кутията. Компактни размери с поддръжка на ATX PSU:Въпреки формата на кутията Micro-ATX с дълбочината и височината на тялото само 370 мм х 370 мм, в MasterBoxQ300L може да поставите нормално АТХ захранване. Филтър за прах:Специалната шарка на филтъра за прах създава уникална визия на шасито. Кабел мениджмънт : Зад дънната платка, кутията предлага 28 мм разстояние от страничния панел за удобно скрито управление на кабелите. Отлични термо показатели: Отвореният дизайн на перфорираните предни, горни и долни части гарантира отлична топлинна ефективност. Акрилен прозрачен страничен панел: Покажете своята идея за красива конфигурация през прозрачния страничен панел. Вертикално и хоризонтално положение: Кутията може да бъде поставена във вертикално и хоризонтално положение.


Виж още Компютърни кутии CoolerMaster

Свързани продукти и тагове: