Company of Heroes 2: Platinum Edition product
НазадGMCOMPANYOFHEROES2PEPCGMCOMPANYOFHEROES2PEPCGMCOMPANYOFHEROES2PEPCGMCOMPANYOFHEROES2PEPCGMCOMPANYOFHEROES2PEPCGMCOMPANYOFHEROES2PEPCGMCOMPANYOFHEROES2PEPCGMCOMPANYOFHEROES2PEPCНапред

Игра Company of Heroes 2: Platinum Edition, за PC

 • Модел: Company of Heroes 2: PE
 • Марка: SEGA|
 • Код: GMCOMPANYOFHEROES2PEPCИгра Company of Heroes 2: Platinum Edition, за PC
 • Код на продукта: PL32619
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Това издание включва:

  Company of Heroes 2:
  Company of Heroes 2: The Western Front Armies
  Company of Heroes 2: Ardennes Assault
  Company of Heroes 2: The British Forces

  Company of Heroes 2

  Вие сте командир от съветската Червена армия, укрепил се в окопите на предната фронтова линия, за да спасите Майка Русия от нацистките окупатори. Годината е 1941. Това е началото на най- кървавия конфликт през Втората световна война, довел до смъртта на повече от 14 милиона души. Станете свидетели на борбата на Червената армия – от почти пълно поражение до невероятния триумф над Германия - в най- предизвикателните и скъпоструващи битки на Източния фронт. Вашите военни тактики имат потенциала да преобърнат баланса в този конфликт. Участвайте в тактическата борба, която ще ви определи като военен лидер и овладейте мощта на Съветската империя, докато си проправяте път към Берлин. Продължението на най-високо оценяваната стратегическа игра на всички време идва с иновативно бойно преживяване, което още веднъж ще предефинира жанра.

  Модерната технология повишава качеството на графиките и достоверността на смъртоносните сражения с неповторимата система TrueSight, която завинаги променя стратегическите битки.
  Поемете командването на легендарната Червена армия на Източния фронт и отблъснете нацистите в тази битка на идеологиите.
  Развийте и използвайте своите нови командирски способности, за да преживеете всеки момент на бойното поле отблизо чрез новия елемент Dynamic Battle Tactics.
  Играта ви предоставя страхотния състезателен и кооперативен мултиплейър, който очаквате от известната поредица.


  Company of Heroes 2: The Western Front Armies

  Company of Heroes 2: The Western Front Armies e първото самостоятелно мултиплеър издание на играта Company of Heroes 2. Акцентът пада отново върху Западния фронт и някои от най- ожесточените битки по време на Втората световна война. Добавени са нови фракции, които завинаги ще променят представата ти за битки в мултиплеър. Всяка армия има различни тактически варианти за игра, нова пехота, отборни оръжия, превозни средства, умения и ъпгрейди за общо осем сезонни мултиплейър карти на Западния фронт. Новата система за развитие, ще ти позволи да се потопиш дълбоко в тактически и стратегически аспекти на играта, които са останали неразкрити до сега.

  US Forces: Стани част от могъщата армия на Айзенхауер с изцяло нови умения и стратегии.
  Oberkommando West: Висшият команден състав в немските сили, който отговаря за всичко без руския фронт, внася нови стратегии и умения на фронтовата линия.
  The Western Front: Изживей кървавата война в една по- реалистична и динамична обстановка.
  Добавени са осем нови карти към вече съществуващите 23, както и над 1000 карти, направени от комюнитито, които могат да се достигнат чрез Steam workshop.
  Всяка битка разказва история: Ще се сблъскаш лице в лице с разтърсващи преживявания, с бруталната истина за военното изкусво.


  Company of Heroes 2: Ardennes Assault

  Изкови своя път към славата! Company of Heroes™ 2: Ardennes Assault е следващата ужасяваща глава на една от най-високо оценените старегии на всички времена. Продължава разказът за Втората световна война, но този път ти си в разгара на битки и събития, за които Чърчил е казал: "Несъмнено, това е най-великата Американска битка във войната". Ще станеш свидетел на драматични събития през погледа на трима различни офицери, ще изпиташ болката им, ще се изправиш пред трудни решения за взимане. Суровата реалност на войната е, че никой никога не е в безопасност и можеш да разчиташ само на войниците си. Стани свидетел на героизма на хората в тяхната борба за надмощие над изключително важния район на Ардените.

  Кампании без ограничения: Вземи контрол над огромните карти, покривайки ключови места. Избери последователността от мисии, за да постигнеш пълна победа на мощните немски войски.
  Костюмизация: 4 различни умения и 6 избираеми ъпгрейда за тях; уникално дърво от умения с цели 72 нива.
  18 изцяло нови кампании: Впусни се в битката за Ардените в 11 мисии и 7 предизвикателства, вдъхновени от реални събития във Втората световна война.
  Всяко решение е от значение: От съдбовните решения на командир до правилното разпределение на ресурсите - изходът от войната зависи само от теб.
  Всяка битка разказва история: Ще се сблъскаш лице в лице с разтърсващи преживявания, с бруталната истина за военното изкусво.


  Виж още SEGA

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти