Carmen Texas - бял LUX product
HOSCARMENTEXAS3520867HOSCARMENTEXAS3520867HOSCARMENTEXAS3520867

Директорски стол Carmen Texas, естествена/еко кожа, подлакътници, регулируем люлеещ механизъм, газов амортисьор, заключване на облегалката, бял

Описание

Директорски стол Texas - бял LUX

Директорски стол Texas е функционален с изчистен дизайн, изработен от естествена кожа. За пълен комфорт на тялото, директорски офис стол има допълнителен слой пълнеж на седалката и облегалката, с механизми за регулиране на височината и за заключване на позицията. Мебели Carmen предлагат богат избор от офис столове, директорски столове, посетителки столове и офис кресла.

Функционалност и елегантна визия
Директорски офис стол Texas е с елегантна визия, изработен от качествени материали, подходящ за хора работещи дълги часове в офис или у дома. Конструкцията на облегалката и седалката е цяла, което гарантира по-голяма здравина и по-дълъг експлоатационен период. Допълнителните омекотяващи възглавници на седалката и облегалката осигуряват мекота и комфорт на тялото при използване. Височината на директорския стол Texas се регулира в зависимост от вашите нужди за персонално позициониране. За допълнително удобство, той разполага с механизъм за заключване на позицията, като по този начин лесно може да създадете желаната зона на комфорт за тялото. Подлакътниците са изработени от дърво с гладко шлифована повърхност, при използване осигуряват добра опора на ръцете и тялото. Петзвездната база е дървена с метална сърцевина, гарантираща здравина, стабилност и сигурност при използване, а полипропиленовите колела осигуряват лесна мобилност. Директорският офис стол може да съчетаете с компютърно бюро, етажерки и аксесоари по ваш избор от богатия асортимент на мебели Carmen.

Отпуснете удобно ръцете си
Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите или работите. Естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а работният процес се превръща в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на стола спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Променете дори гледната си точка - с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Стабилна дървена база
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на стола, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на стола повишава издръжливостта му на натоварване и е гаранция за дълъг живот на целия продукт.

Тип стол: Директорски
Материал: Естествена кожа - top leather
Материал серия: Gold
Тип на база: Дърво с метална сърцевина
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Дърво
Материал гръб: Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да
Заключване облегалка в различни позиции:Да

Размери
Цялостна височина:117 - 129 см
Ширина:63 см
Дълбочина седалка:49 см
Височина седалка от земята:42 - 54 см
Дължина облегалка:75 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Бял

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: