Carmen Samba - маслено зелено product
HOSCARMENSAMBA3520851HOSCARMENSAMBA3520851HOSCARMENSAMBA3520851

Описание

Посетителски стол Carmen Samba - маслено зелено

Фин дизайн, практичност и удобство
Посетителски стол Samba притежава интересен и разчупен дизайн. Съчетанието на фиността на еко кожата и блясъка на хромирания метал допринася за стилната и впечатляваща визия на модела. Цветовите варианти на кожата – коняк, бежово, маслено зелено и бордо внасят свежо очарование в интериора на офиси, приемни, конферентни зали и други. Конструкцията е стабилна, удобна и същевременно ефектна. Формата и извивките на седалката, облегалката и подлакътниците са съобразени с естествената линия на тялото при седене. Посетителски стол Samba впечатлява с безупречния си естетически вид и здравината и устойчивостта на материалите в изработката.

Отпуснете удобно ръцете си
Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите вие или вашите клиенти в посетителски стол Carmen. Мекотата и естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а дългият престой в него ще се превърне в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на посетителски столове Carmen.

Максимално натоварване: до 120 кг
Качествата на посетителския стол са изцяло съобразени с максималното натоварване, което гарантира вашето изключително удобство. Осигурете си спокойствието, от което имате нужда. Потопете се в мекотата на вашия стол и се убедете в здравината му. Освободете съзнанието и отпуснете тялото си - вашият комфорт е гарантиран.

Основни
Тип стол: Посетителски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Хром / Еко кожа

Размери
Цялостна височина:89 см
Ширина:54 см
Дълбочина седалка:41 см
Височина седалка от земята:45 см
Дължина облегалка:49 см
Максимално натоварване:120 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Посетителски
Цвят:  Зелен

Свързани продукти и тагове: