Carmen Samba RC - бордо product
HOSCARMENSAMBARC3520848HOSCARMENSAMBARC3520848HOSCARMENSAMBARC3520848

Офис стол Carmen Samba RC, еко кожа, подлакътници, регулируем люлеещ механизъм, газов амортисьор, бордо

 • Марка: Carmen
 • Код: HOSCARMENSAMBARC3520848
 • Модел: Samba RC Dark Red
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Офис стол Carmen Samba RC - бордо

  Компактен, практичен и удобен
  Офис стол Carmen 8016 е класически стол със стилна визия, който ще се впише във всяко помещение, в което искате да съчетаете класа, уют и комфорт. Изцяло облицован с еко кожа, стол Carmen 8016 ще преобрази офиса или дома ви и ще внесе нов полъх на свежест и елегантност. Снабден е с полипропиленови подлакътници и база, които гарантират издръжливостта и стабилността му през годините на експлоатация. Офис стол Carmen 8016 разполага с вграден газов амортисьор, благодарение на който ще определите точната височина на стола спрямо бюрото и спрямо собствения си ръст. Регулируемият люлеещ механизъм ще ви осигури спокойствието и релаксацията, необходими след всеки работен ден. Доверете се на класически стил, насладете се на комфорта, който ви предлага стол Carmen 8016, и изпитайте практичните му свойства.

  Коригиране на височината
  Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

  Силиконови колелца
  Силиконовите колелца, монтирани на полипропиленова база, ви дават неограничена свобода да се придвижвате бързо и лесно из стаята или офиса, както и да позиционирате вашия стол на желаното място. Материалът, от който са направени, не позволява надраскване на повърхността под стола. Изключително безшумни при движение, силиконовите колелца ще допринесат за спокойната атмосфера във всяко помещение.

  Основни
  Тип стол: Офис стол
  Материал: Еко кожа
  Тип на база: Хром
  Подлакътници:Да
  Материал подлакътници: Хром / Еко кожа
  Газов амортисьор:Да

  Екстри
  Коригиране височина:Да
  Регулируем люлеещ механизъм:Да

  Размери
  Цялостна височина:89 - 102 см
  Ширина:54 см
  Дълбочина седалка:41 см
  Височина седалка от земята:45 - 58 см
  Дължина облегалка:49 см
  Максимално натоварване:120 кг

  Технически характеристики

  Тип:  Офис стол
  Цвят:  Бордо

  Свързани продукти