Carmen Ledli - черен product
HOSCARMENLEDLI3520840HOSCARMENLEDLI3520840HOSCARMENLEDLI3520840

Описание

Директорски стол Carmen Ledli - черен

Стил и удобство
Директорски стол Ledli е качествена и удобна мебел, предназначена за условията на съвременната офис среда. Моделът е изработен от висококачествена еко кожа с висока степен на износоустойчивост, която се поддържа лесно и бързо. Ергономичната облегалка доставя оптимален комфорт за гръбначния стълб при продължително седене. За допълнително удобство, пълнежът в седалката е предвиден с умерена твърдост, а за позицията на ръцете се грижат елегантните полипропиленови подлакътници. Коригирането на височината дава свобода на седящия да настройва стола спрямо собствения си ръст и нивото на останалата мебелировка в работното помещение. Люлеещата функция е много полезна, особено в моментите, в които се нуждаете от кратка почивка. Отпускате тялото си и се оставяте под въздействието на ритмичните полюшвания, които успокояват осезаемо вашата психика и елиминират натрупалото се напрежение. Погрижете се за личния си комфорт и се насладете пълноценно на качествените характеристики на директорски стол Ledli.


Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Стабилна полипропиленова база
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия директорски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Без ограничения в движението
Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.


Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да

Размери
Цялостна височина:114 - 127 см
Ширина:69 см
Дълбочина седалка:50 см
Височина седалка от земята:54 - 67 см
Дължина облегалка:66 см
Максимално натоварване:120 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: