Carmen 9961 черен - бяла седалка product
HOSCARMEN99613530225HOSCARMEN99613530225HOSCARMEN99613530225

Описание

Трапезен стол Carmen 9961 черен - бяла седалка

Трапезен стол 9961 от серията трапезни столове на Carmen е със стилен дизайн в комбинация от еко кожа и полипропилен. Този модел е с цяла седалка - облегалка и може да се комбинира с различни видове маси за трапезария.

Авангарден и практичен
Ако търсите интересен и различен трапезен стол за дома или заведението си – 9961 определено заслужава вниманието ви. Стилната мебел е изработена с много усет към детайла и със стремеж към разчупване на нормите. Седалката и облегалката са едно цяло и са от черен полипропилен, издръжлив на сериозни натоварвания и устойчив на деформация и износване. Тапицерията е от качествена еко кожа с избор от три различни цвята. Благодарение на цветовите опции имате възможност да декорирате трапезарията или кухнята си в различни интериорни комбинации. Интересният дизайн и разнообразните цветови варианти правят стол 9961 много подходяща мебел и за заведения, барове, кафенета, а не само за трапезна домашна обстановка.

Продължително усещане за мекота
Удобството на модела е подсилено от наличието на възглавничка от еко кожа с пухкав пълнеж. При продължително седене усещането за мекота и несравним комфорт се запазва. Моделът е изключително елегантен и практичен. Кожата се почиства лесно и изключително бързо и същевременно запазва качествените си характеристики за дълъг период от време. Нежното кадифено усещане при допир с нея провокира приятни емоции за сетивата. Участието на кожа в изработката на мебели придава изисканост и класа във визията на интериора.

Свободата да се въртиш
Базата на стол 9961 е от прахово боядисан метал и освен че осигурява стабилна и здрава опора, позволява и на стола да се върти на 360 градуса – ценна функция за трапезен стол, повишаваща значително практичността му и възможностите за разнообразна употреба.

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал: Полипропилен , Еко кожа
Крака - материал: Метал

Размери
Ширина:48 см
Височина:84 см
Дълбочина седалка:42 см
Височина седалка от земята:46 см
Дължина облегалка:40 см
Максимално натоварване :100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Трапезен
Цвят:  Черен

Свързани продукти и тагове: