Carmen 8802 - сребрист product
HOSCARMEN88023520553HOSCARMEN88023520553HOSCARMEN88023520553

Посетителски стол Carmen 8802, мрежа, подлакътници, сребрист

  • Безплатна доставка
170.56 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Посетителски стол Carmen 8802 - сребрист

Посетителски стол 8802 от серията посетителски столове на Carmen е израбатен от здрава мрежа, благодарение на която се избягва прекомерното затопляне на тялото

Стил и комфорт, преплетени в едно
Посетителски стол Carmen 8802 е едно съвременно решение за обзавеждане на офиса или дома. Нестандартната му визия и изящните извивки ще променят изцяло пространството, а вие съвсем скоро ще усетите неспирната му грижа за вашето здраве и правилна стойка. Изработен е от здрава мрежа, която предотвратява нежелано запарване на тялото и поддържа комфортна свежест и проветривост. Основата му е изработена от хромиран метал, който е издръжлив на напрежение и гарантира дългосрочна експлоатация на стол Carmen 8802. Удобните подлакътници са нежно съчетание от хром и мрежа, които допълват стилната визия на стола.

Отпуснете удобно ръцете си
Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите вие или вашите клиенти в посетителски стол Carmen. Сстествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а дългият престой в него ще се превърне в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на посетителски столове Carmen.

Основни
Тип стол: Посетителски
Материал: Мрежа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Хром / Мрежа

Размери
Цялостна височина:88 см
Ширина:55 см
Дълбочина седалка:49 см
Височина седалка от земята:45 см
Дължина облегалка:46 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Посетителски
Цвят:  Сребрист

Вземи на изплащане