Carmen 8020 - черен product
HOSCARMEN80203520250HOSCARMEN80203520250HOSCARMEN80203520250

Директорски стол Carmen 8020, естествена кожа, дървена база, регулируем люлеещ механизъм, черен

  • Безплатна доставка
617.10 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Директорски стол Carmen 8020 - черен

Удобство, функционалност и дизайн
Директорски стол 8020 от колекцията офис мебели на Carmen е удобен работен стол, който впечатлява с дизайн и многофункционалност. Базата и подлакътниците на модела са изработени от масивен дървен материал с плътно лаково покритие, който елегантно контрастира на черния цвят на естествената кожа, използвана в облицовката на облегалката и седалката. Издължената форма на облегалката, следваща естествената линия на тялото при седене, заедно с мекотата на седалката гарантират комфорта на седящия през дългите работни часове, а мултиблок механизмът позволява и точната им фиксация. Регулирането на височината на стола спрямо собствения ви ръст и нивото на останалите мебели е важен фактор за успешната ви адаптация към офис средата. Почувствайте успокоителните движения на люлеещата функция, които ще ви отпуснат и ще ви помогнат мигновено да се почувствате освежени.

Коригиране на височината
Функцията за коригиране на височината дава възможност да настроите позицията на вашия офис стол спрямо собствения си ръст, спрямо обзавеждането или дори съобразно настроението си. Само с едно движение на механизма ще постигнете желаната височина. Функцията се регулира чрез газов амортисьор, който е част от самата конструкция.

Стабилна дървена база
Основата на човешкото тяло са краката, а основата на всеки стол е неговата база. Красивата ѝ звездовидна форма допълва перфектно изящната визия на вашия президентски стол, а основните ѝ характеристики стабилност и устойчивост ще внесат сигурност и спокойствие в дома или офиса. Здравата основа на офисни столове Carmen повишава издръжливостта на натоварване и е гаранция за дълъг живот на продуктите.

Мултиблок механизъм
Мултиблок механизмът подобрява значително функционалността на всеки офис стол Carmen и автоматично го превръща в желана и удобна мебел за дома или офиса. Функцията позволява да променяте посоката на ъгъла между седалката и облегалката спрямо хоризонталната ос. По този начин имате уникалната възможност да настроите стола според индивидуалните си нужди независимо дали работите активно или сте се отпуснали за кратка ползотворна почивка. След като определите наклона и позицията, които ви удовлетворяват, активирайте механизма и се насладете на възможностите, които ви предлагат комфортните директорски столове Carmen.

Основни
Тип стол: Директорски
Материал: Естествена кожа
Тип на база: Дърво
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Дърво / Еко кожа
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Да
Заключване в позиция (мултиблок):Да

Размери
Цялостна височина:114 - 122 см
Ширина:70 см
Дълбочина седалка:53 см
Височина седалка от земята:52 - 60 см
Дължина облегалка:69 см
Максимално натоварване:130 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Директорски
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане