Carmen 7702 - бежов product
HOSCARMEN77023520662HOSCARMEN77023520662HOSCARMEN77023520662

Описание

Посетителски стол Carmen 7702 - бежов

Посетителски стол 7702 от серията посетителски столове на Carmen, изработен от устойчива еко кожа, съчетава в себе си класическа визия и модерен дизайн

Изящен и стабилен
Посетителски стол Carmen 7702 е едно съвършено творение на съвременния интериорен дизайн, което съчетава в себе си класическа визия и модерни елементи. Широкото му приложение ви дава възможност да го аранжирате според индивидуалните си потребности и изисквания за стил и удобство. Изработен е от устойчива еко кожа, която е гаранция за елегантност и надеждност във времето. Хромираната база е стабилна и здрава, издържа на напрежение и тежест и ви осигурява дълготраен комфорт. Посетителски стол Carmen 7702 разполага с хромирани подлакътници, нежно украсени с кожени елементи. Избирайки стол Carmen 7702, вие се доверявате на качеството и изяществото, които предлагаме.

Отпуснете удобно ръцете си
Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите вие или вашите клиенти в посетителски стол Carmen. Естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а дългият престой в него ще се превърне в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на посетителски столове Carmen.

Основни
Тип стол: Посетителски
Материал: Еко кожа
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Хром / Еко кожа

Размери
Цялостна височина:88 см
Ширина:55 см
Дълбочина седалка:45 см
Височина седалка от земята:45 см
Дължина облегалка:44 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Посетителски
Цвят:  Бежов

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: